Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este vital”. Xavi, înaintea duelului din Liga Campionilor cu Porto: ”Dacă vom câştiga, vom termina în fruntea clasamentului”

"Este vital”. Xavi, înaintea duelului din Liga Campionilor cu Porto: ”Dacă vom câştiga, vom termina în fruntea clasamentului”

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (43 de ani) a precizat că meciul cu FC Porto din Liga Campionilor este "vital" pentru cei de la FC Barcelona .

Xavi sună adunarea la Barcelona, înaintea meciului cu Porto

Meciul de marţi cu FC Porto, din etapa a 5-a a Ligii Campionilor, este unul "vital" pentru FC Barcelona, care are ca obiectiv să ocupe primul loc în grupă, a declarat, luni, antrenorul Xavi Hernandez.

"Este un meci foarte important şi vital. Dacă vom câştiga, vom termina în fruntea clasamentului, după doi ani fără să ne calificăm în optimi", a afirmat Xavi la conferinţa de presă.

Înaintea meciului de marţi, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, cu 9 puncte.

Privată de Gavi până la finalul sezonului, Barecelona ar putea fi nevoită să se descurce şi fără portarul german Marc-Andre Ter Stegen, care a suferit o accidentare la spate în timp ce se afla la naţională.

"Ter Stegen va fi testat mâine pentru a vedea cât de mult îl doare şi dacă este pregătit pentru meci. Nu s-a antrenat aproape deloc cu grupul, dar este mereu acolo pentru a aduce un plus la echipă", a adăugat antrenorul catalanilor.

Afla mai multe despre: barcelonaxavichampions league 

viewscnt
Articole similare