Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Strategia inedită a celor de la FCSB înainte de ultimele două etape ale anului: "Oamenii sunt profesionişti"

EXCLUSIV | Strategia inedită a celor de la FCSB înainte de ultimele două etape ale anului: "Oamenii sunt profesionişti"

FCSB

Comentarii

FCSB a realizat două transferuri într-o săptămână, Luis Phelipe şi Baba Alhassan au ajuns la FCSB după negocierile liderului din Superliga cu Poli Iaşi şi FC Hermannstadt.

Liderul din Superliga, FCSB, şi-a adus doi fotbalişti în această perioadă. Luis Phelipe, atacantul brazilian al celor de la Poli Iaşi şi Baba Alhassan, mijlocaşul ghanez de la FC Hermannstadt sunt cele două achiziţii a clubului patronat de Gigi Becali.

FCSB are două meciuri de disputat rămase în 2023, "roş-albaştrii" primesc vizita celor de la FC Hermannstadt, sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:00.

După meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, urmează o deplasare lungă, pe teren celor de la Poli Iaşi, pe data de 19 decembrie, de la ora 20:30.

Planul celor de la FCSB pentru ultimele meciuri din 2023

Coincidenţa este alegerea patronului de la FCSB de a transfera jucători de la cluburile pe care liderul din Superliga le va întalni în ultimele două etape ale anului.

Luis Phelipe a bifat 18 meciuri în tricoul celor de la Poli Iaşi în acest sezon, în timp ce Baba Alhassan are acelaşi număr de prezenţe, pentru FC Hermannstadt.

"Este un comportament normal al celor de la FCSB, oamenii sunt profesionişti, ştiu ce să facă", a declarat Constantin Zotta, la Minutul 91.

"E regulamentar, dacă clubul îţi dă voie, clubul a fost de acord, au spus <<discută cu el>>", a adăugat Bogdan Cosmescu.

200.000 de euro au plătit cei de la FCSB pentru transferul lui Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, dar şi 20% procent dintr-un viitor transfer. 600.000 de euro a fost suma încasată de FC Hermannstadt pentru vânzarea ghanezului Baba Alhassan.

750.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului adus în România de FC Hermannstadt, în timp ce Luis Phelipe are o cotă de piaţă de 350.000 de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasifc hermannstadtluis phelipebaba alhassan 

viewscnt
Articole similare