Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Ce ”lovitură” a încercat Valeriu Iftime. L-a vrut la Botoşani pe antrenorul-revelaţie. ”Confirm”. Motivul pentru care s-au sistat negocierile

Fabulos! Ce ”lovitură” a încercat Valeriu Iftime. L-a vrut la Botoşani pe antrenorul-revelaţie. ”Confirm”. Motivul pentru care s-au sistat negocierile

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a început căutările pentru un nou antrenor la FC Botoşani, post rămas liber după despărţirea de Mihai Teja (44 de ani). Patronul moldovenilor a pus ochii pe un tehnician tânăr şi de viitor, din a doua divizie din România.

FC Botoşani s-a despărţit de Mihai Teja, iar în momentul actual de echipă se ocupă secundul Alin Bejan, până la numirea unui nou antrenor principal.

Iar căutările conducerii moldovene sunt dintre cele mai diverse. Printre variantele luate în calcul de Iftime s-a numărat şi Dragoş Militaru, antrenorul celor de la Unirea Dej.

Lovitura încercată de Valeriu Iftime. L-a vrut la Botoşani pe antrenorul-revelaţie. ”Confirm”. Motivul pentru care s-au sistat negocierile

În vârstă de doar 32 de ani, Dragoş Militaru o pregăteşte pe gruparea din Liga 2 din ianuarie 2020.

A preluat-o pe când aceasta era în Liga 3, reuşind promovarea în eşalonul superior la finalul sezonul respectiv, iar în cel actual are şanse reale de a califica echipa în play-off-ul Ligii 2.

Dan Roman, antrenorul de 36 de ani de la CS Ocna Mureş, în Liga 3, a dezvăluit că Dragoş Militaru, tehnician de care este apropiat, a fost dorit de Valeriu Iftime, dar a refuzat oferta pentru a continua proiectul început la formaţia clujeană.

”Confirm că a fost dorit mult de Botoşani. Recent, da. A refuzat, vrea să continue treaba la Dej, unde a creat un grup senzaţional. I-a luat de tineri, acum trei ani, şi a reuşit să ajungă departe.

Eu cred că în «nebunia» lui, la modul pozitiv, speră la promovarea în Liga 1. Ar fi ceva senzaţional pentru o echipă cu buget aşa mic precum Unirea Dej”, a precizat Roman, conform Prima Sport.

Sub comanda lui Dragoş Militaru, Unirea Dej se clasează pe locul şase în Liga 2, cu 25 de puncte, după 14 etape

Afla mai multe despre: botosaniliga 2 

viewscnt
Articole similare