You are here:

Fără emoţii! Cum l-a învins Charalambous pe Kopic în Dinamio - FCSB 0-2: ”La 1-0 am continuat să presăm”

Fără emoţii! Cum l-a învins Charalambous pe Kopic în Dinamio - FCSB 0-2: ”La 1-0 am continuat să presăm”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (44 de ani), a tras concluziile după victoria din derby-ul cu rivala Dinamo.

FCSB a câştigat, în deplasare, pe Arena Naţională, derby-ul cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a 13-a din Superliga României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Daniel Bîrligea, în minutul 26, şi de Alex Musi, în minutul 90+3.

Charalambous a explicat care a fost cheia victoriei cu Dinamo: ”Un joc colectiv bun”

La finalul meciului, Elias Charalambous a vorbit despre echipa sa şi programul următoarelor meciuri, unul care arată complicat, atât în campionatul intern, cât şi în Europa League.

”Cred că atitudinea şi concentrarea au fost bune. Au urmat indicaţiile tactice şi la 1-0 am continuat să presăm. A fost un gol frumos pentru Bîrligea.

Sunt bucuros pentru atitudinea lui şi modul în care a atacat spaţiile. A fost un joc colectiv bun. E important că am început cu un succes această serie de jocuri grele. Ne ajută psihologic.

Nu ştiu nimic de problemele antrenorului de la Rangers. Ştim că va fi un nivel greu în Europa. Le ştim calitatea. Avem jocuri la 3 zile şi mă bucură că avem lot.

Am vorbit despre selecţia lui Bîrligea, dacă va juca bine, va avea oportunitatea să ajungă acolo. Are talent şi skill-uri. Cu siguranţă va fi colectiv. Ştiţi ca Ngezana a fost out o perioadă. N-am vrut să începem cu el pentru a nu risca. Oricum, avem soluţii în defensivă”, a declarat Charalambous, după meci.

În urma acestui rezultat, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperligaarena nationala 

viewscnt
Articole similare