Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a înţeles ce răspuns dă Toni Petrea! Ce se întâmplă după meciul cu CFR Cluj şi cine va antrena echipa | EXCLUSIV

FCSB a înţeles ce răspuns dă Toni Petrea! Ce se întâmplă după meciul cu CFR Cluj şi cine va antrena echipa | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a ratat al doilea titlu de campion cu FCSB, iar viitorul său la echipă a ajuns, din nou, subiect de discuţie. Conducerea îşi doreşte ca el să continue pe banca tehnică, iar managerul general Mihai Stoica a oferit un indiciu în privinţa a ce se va întâmpla.

Mihai Stoica, despre Toni Petrea: "Eu l-am simţit"

FCSB a ratat "finala" campionatului de la Buzău cu CFR Cluj, după ce ardelenii au reuşit să pună mâna pe trofeu în penultima etapă a play-off-ului, în urma victoriei cu Universitatea Craiova. Dacă Dan Petrescu are misiunea de a strânge bani din Europa cu campioana, la FCSB a revenit vechea problemă. 

Gigi Becali şi Mihai Stoica îşi doresc să continue cu Toni Petrea cu care au colaborarea dorită. Antrenorul le-a demonstrat că echipa se poate lupta de la egal la egal cu CFR Cluj, iar în noul sezon vor să atace titlul şi calificarea în grupa de Conference League cu acelaşi staff tehnic. 

Acum, decizia îi aparţine tehnicianului. Mihai Stoica a recunoscut că Toni Petrea e singura variantă pe care se axează FCSB acum. 

Totuşi, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf ar putea pleca de la echipă la fel cum a făcut-o în primul mandat. După ce a pierdut titlul, Toni Petrea a refuzat prelungirea propusă de Gigi Becali, iar şefii echipei din Berceni se gândesc că la fel se poate întâmpla şi acum. 

Totuşi, Mihai Stoica a oferit un indiciu. De această dată, Toni Petrea şi-ar dori să continue, chiar dacă a ratat obiectivul. 

"Eu l-am simţit că va continua. Şi anul trecut i-am făcut propunerea, s-a gândit două zile şi a refuzat. Eu nu am nicio varianta pregătită, planul B", a declarat expertul Orange Sport. 

Antrenorul a fost acceptat şi de galeria FCSB, care, prin vocea lui Gheorghe Mustaţă, şi-a declarat sprijinul pentru Toni Petrea. 

"Eu am vorbit cu Gheorghe Mustaţă. Important e că acum toată lumea îşi doreşte să rămână. 

Şi ei (n.r. - suporterii din galerie) îşi doresc că Toni să continue, ceea ce  e important, pentru că, la un moment dat, au fost reacţii ale lor împotriva lui Toni, dar erau mai mult cu manta către Gigi Becali", a mai spus Mihai Stoica. 

FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc duminică, la Buzău, într-un duel al orgoliilor din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: toni petreamihai stoicaantrenor fcsbtoni petrea antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare