You are here:

FCSB schimbă antrenorul! Anunţul oficial, aşteptat. MM: "M-am luptat pentru el!" | EXCLUSIV

FCSB schimbă antrenorul! Anunţul oficial, aşteptat. MM: "M-am luptat pentru el!" | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (37 de ani) va fi următorul antrenor al FCSB, a anunţat Mihai Stoica la Orange Sport. Mutarea se va face "în 2-3 ani", după ce fostul căpitan al roş-albaştrilor va obţine licenţa necesară pentru a putea fi antrenor principal la FCSB.

Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Pintilii va fi următorul antrenor al FCSB, "în 2-3 ani", după ce "Pinti" va obţine licenţa Pro necesară pentru a putea sta pe bancă în postura de antrenor principal.

Următorul antrenor de la FCSB! Mutarea la care se lucrează: "Îl văd pregătit" | EXCLUSIV

Gigi Becali şi Toni Petrea negociază viitorul antrenorului pe banca FCSB după un nou titlu ratat, iar Petrea e dorit să contue - cel puţin pe termen scurt - la echipă. În viitor, Mihai Pintilii va fi antrenorul principal de la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit, la Orange Sport, că Pintilii este dorit pe banca tehnică, dar instalarea sa ca principal va avea loc "în 2-3 ani", după ce-şi va obţine licenţa necesară.

Mihai Pintilii a fost dorit la echipa naţională, unde urma să fie secundul lui Edi Iordănescu, dar în cele din urmă a rămas la FCSB.

"Mi-l doresc pe Pintilii, dar să mai crească Pintilii, până când o să aibă... O să mai dureze câţiva ani până când o să aibă şi el dreptul, licenţa. De aia... Înţelegeţi de ce m-am luptat atunci (n.r. să nu plece Pintilii la naţională), însă, fără să ştiu că el se uita, l-am atins la coarda sensibilă.

Habar n-aveam, doar că aia a fost întâmplarea. De aia m-am luptat să nu plece la echipa naţională. Pe Pintilii îl văd în doi ani, trei ani, când o să aibă licenţa, îl văd pregătit pentru a prelua echipa. Fără licenţă, ştii cum e... Poenaru poate, Croitoru poate, la noi nu poate nimeni", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Pintilii a jucat la FCSB în două perioade. Prima dată între 2012 şi 2014, apoi îîntre 2016 şi 2020. În total, Pintilii a strâns 175 de meciuri, 11 goluri şi 11 pase de gol, două titluri şi o Supercupă a României. După ce a agăţat ghetele în cui, Mihai Pintilii a primit un post în staff-ul tehnic al echipei şi a stat pe bancă lângă antrenori precum Dinu Todoran, Toni Petrea şi Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbantrenorlicentamihai stoica 

viewscnt
Articole similare