Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a scăpat de interdicţia la transferuri primită de la FIFA. Anunţul făcut de conducerea clubului: ”A fost o eroare, dar s-a achitat suma” | EXCLUSIV

FCSB a scăpat de interdicţia la transferuri primită de la FIFA. Anunţul făcut de conducerea clubului: ”A fost o eroare, dar s-a achitat suma” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat una dintre problemele apărute de nicăieri la FCSB, dar a transmis că respectiva situaţie s-a rezolvat. Implicat, fără voia lui, a fost favoritul lui Gigi Becali, Joyskim Dawa (26 de ani).

Este vorba despre o interdicţie la transferuri pe care FCSB a fi primit-o de la FIFA din cauza unei plăţi nefăcute în cazul lui Joyskim Dawa către un fost club din cariera fundaşului central.

Concret, respectiva interdicţie a apărut deoarece FCSB nu achitat o indemnizaţie de formare pentru Dawa, care aparţinea de un club din străinătate care s-a desfiinţat între timp. Din câte se pare, ar fi vorba de Mariupol, din Ucraina.

Managerul general al formaţiei bucureştene, Mihai Stoica, a fost invitat la Orange Sport şi a elucidat situaţia de ultim moment apărută în cadrul grupării.

FCSB a scăpat de interdicţia la transferuri primită de la FIFA. Anunţul făcut de conducerea clubului

Acesta a explicat că era vorba despre o sumă modică, puţin peste 2.000 de euro (2.580, conform Gsp), iar problema a fost legată strict de contul unde trebuiau viraţi respectivii bani.

Totuşi, oficialul FCSB a anunţat că suma a fost achitată în contul indicat în cele din urmă de forul mondial, astfel că problema s-a rezolvat.

”A fost o eroare acolo. Era vorba de două mii şi ceva de euro. O indemnizaţie la Dawa. Nu a fost un cont. Nu am ştiut de ea. Până la urmă s-a rezolvat. S-a achitat suma.

(n.r. FCSB poate face acum transferuri?) Da”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. Prin urmare, FCSB nu mai are interdicţie la transferuri.

Joyskim Dawa a ajuns la FCSB în vara anului trecut. Gigi Becali a plătit până la 350.000 de euro celor de la FC Botoşani pentru a-l aconta pe internaţionalul camerunez.

În actualul sezon, el a adunat 35 de meciuri la formaţia roş-albastră. Deşi a fost criticat pentru deficienţele sale defensive, acesta şi-a adus aportul din punct de vedere ofensiv, prin marcarea cinci goluri şi oferirea a două pase decisive.

Joyskim Dawa a fost crescut în Franţa, la clubul US Avranches. De-a lungul carierei, fundaşul central a mai evoluat pentru Monaco B, Gil Vicente, Mariupol, Valmiera şi FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fcsbdawamihai stoica 

viewscnt
Articole similare