Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase s-a întâlnit cu patronul său preferat din România: "Da, am fost la dânsul. Am mai stat de vorbă, am mai râs"

Florin Tănase s-a întâlnit cu patronul său preferat din România: "Da, am fost la dânsul. Am mai stat de vorbă, am mai râs"

Superliga

Comentarii

Florin Tănase (29 de ani) revine în Arabia Saudită la echipa sa, Al-Okhdood, după vacanţa petrecută în România. Atacantul a vorbit despre FCSB, dar şi despre ce a făcut când s-a întâlnit cu Gigi Becali.

Florin Tănase nu ratează nicio şansă să-l vadă pe Gigi Becali atunci când revine în România: "Am mai stat de vorbă, am mai râs"

Florin Tănase a petrecut şase ani la FCSB, iar acesta menţine relaţii bune cu cei din club, deşi a plecat în 2022, la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite. 

Înainte de a pleca spre Arabia Saudită, unde joacă pentru Al-Okhdood, Florin Tănase şi-a dat cu părerea despre FCSB şi a dezvăluit că s-a întâlnit din nou cu Gigi Becali, cu care are o relaţie excelentă. 

De altfel, fotbalistul a cumpărat un teren de la Gigi Becali, în 2023, pentru a construi blocuri

"Acasă a fost foarte bine. Din păcate, prea scurtă a fost vacanţa. Acum dăm drumul la treabă, am cantonament. Nu e o perioadă prea plăcută pentru fotbalişti. Aici m-am pregătit sufleteşte, acolo, fizic. Sper să fie bine, să termin sănătos cantonamentul. Îmi propun să joc meci de meci, să evoluez cât mai bine. 

Îi urmăresc pe colegii de la FCSB, îi susţin şi sper să iasă câştigători. Normal că mi-e dor de FCSB. E altceva când eşti în ţara ta. (n.r. - cu Gigi Becali te-ai întâlnit în perioada asta?) Da, am fost la dânsul. Am mai stat de vorbă, am mai râs", a declarat Florin Tănase, la plecarea spre Arabia Saudită. 

Florin Tănase: "Djokovic e un jucător bun de lot"

Atacantul este la curent şi cu transferurile lui Alhassan, Phelipe şi Antwi, iar despre Djokovic a oferit verdictul, după transferul croatului la Rapid. 

"Djokovic e un jucător cu experienţă, puternic, era un jucător bun de lot. Rămâne de văzut dacă va fi mai slab lotul fără el. Lotul, la prima vedere, e unul foarte bun. Sper ca cei noi să se integreze repede, că nu e uşor să te integrezi la Steaua (n.r. - FCSB), dar sper să se integreze rapid. 

Eu sper să nu-i poată opri nimic spre titlu, dar mai sunt multe meciuri. Trebuie să fie concentraţi pe parcursul sezonului", a adăugat fostul căpitan de la FCSB

De asemenea, Florin Tănase şi-ar dori ca prin evoluţiile sale să-l facă pe Edi Iordănescu să-l cheme în lotul de la EURO 2024, din Germania. 

"Da, normal (n.r. - că se gândeşte să fie selecţionat pentru EURO), orice jucător visează să participe la un turneu final. Va fi vara aceasta şi e o motivaţie în plus să te pregăteşti cât mai bine", a mai spus Florin Tănase. 

Afla mai multe despre: florin tanaseflorin tanase fcsbgigi becaliflorin tanase fcsb 

viewscnt
Articole similare