You are here:

Fostul campion cu CFR Cluj, "Pufi" Bălgrădean, nu se lasă: „Fac faţă încă două sezoane!”. Unde vrea să joace până la 38 de ani

Fostul campion cu CFR Cluj, "Pufi" Bălgrădean, nu se lasă: „Fac faţă încă două sezoane!”. Unde vrea să joace până la 38 de ani

Fotbal intern

Comentarii

Cristi Bălgrădean se antrenează cu formaţia lui Vasile Miriuţă, acolo unde aşteaptă o noua ofertă de top.

Cristi Bălgrădean nu renunţă la fotbal, visul lui continua la Sănătatea Cluj. Gruparea lui Vasile Miriuţă este revelaţia sezonului in eşalonul al treilea.

Din nefericire pentru fostul portar al lui Dinamo, nu poate evolua încă pentru echipa clujeană deoarece încă nu a semnat un contract cu gruparea.

Bălgrădean aşteaptă să vadă daca vreo formaţie din Superligă este interesat de serviciile lui.

Sănătatea Cluj este pe locul şase în seria 10 din liga a treia. Echipa clujeană are 10 puncte în şase etape disputate, dar rămâne la doua puncte de podium.

Cristi Bălgrădean la nivel de primă ligă

„Mai fac faţă cel puţin două sezoane în Superliga!”, a declarat portarul pentru Pro Sport.

Bălgrădean şi-a făcut junioratul la Atletico Arad, iar în sezonul 2005–2006 a ajuns la Minerul Lupeni. Aici a impresionat prin evoluţiile sale şi a fost cumpărat de FC Braşov.

În 2008 a fost transferat definitiv de CF Liberty Salonta, de la echipa bihoreană făcând saltul şi spre echipa naţională de tineret a României.

În 2009 revine acasă la Arad, fiind răscumpărat de conducerea echipei Gloria Arad şi apoi este împrumutat la echipa fanion a oraşului, UTA Arad.În iunie 2010 a semnat un contract pentru cinci sezoane cu Dinamo Bucureşti.

După încă un tur printre formatiile din prima liga, Cristi Bălgrădean ajunge în sezonul 2020-2021 la CFR Cluj, iar aceasta este ultima sa echipă la care a fost sub contract.

Afla mai multe despre: dinamocfr clujsănătatea clujcristi bălgrădean 

viewscnt
Articole similare