Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul cu care Gigi Becali ar putea da lovitura: ”Dacă face asta, va deveni foarte căutat în Europa”

Fotbalistul cu care Gigi Becali ar putea da lovitura: ”Dacă face asta, va deveni foarte căutat în Europa”

FCSB

Comentarii

După ce a fost titularizat de FCSB, Ştefan Târnovanu (22 de ani) a devenit o prezenţă constantă la echipa naţională, chiar dacă nu a apucat să debuteze încă. Fostul portar Florin Tene este de părere că Gigi Becali ar putea da lovitura cu goalkeeper-ul, dacă acesta mai lucrează la un aspect al jocului său.

”Messi al portarilor” şi-a pierdut locul de titular la FCSB la începutul acestui an, după ce Gigi Becali s-a săturat de gafele incredibile ale goalkeeper-ului.

Şansa vicecampioanei a fost că avea deja pe bancă un înlocuitor perfect pentru Andrei Vlad, pe Ştefan Târnovanu, care nu a mai privit înapoi după ce a fost titularizat.

La debut, într-un meci cu Sepsi, Târnovanu a fost omul meciului, iar între timp a ajuns şi la echipa naţională, dar nu a apucat să debuteze încă, fiind în urma lui Ionuţ Radu şi Horaţiu Moldovan în planurile selecţionerului.

Totuşi, portarul ar putea avea şansa de a îmbrăca pentru prima dată tricoul României în amicalul cu Moldova, programat duminică, după ce Moldovan a debutat cu Slovenia.

”Dacă face asta, va deveni foarte căutat în Europa”

Florin Tene este de părere că Târnovanu poate ”deveni foarte căutat în Europa”, atât timp cât mai lucrează la jocul de picior, acesta fiind mai degrabă un goalkeeper în sensul clasic al cuvântului momentan.

În opinia mea, România se bazează pe următorii portari: Radu, Moldovan, Popa, Târnovanu, Aioani. Este cam puţin la ce portari a dat România de-a lungul anilor.

Da, este o criză mare în momentul ăsta, dar am convingerea că datorită ajutorului antrenorilor de portari din ţară şi cu materie bună din partea portarilor o scoatem la capăt.

România a avut tot timpul o şcoală de portari valoroasă, dar în momentul de faţă nu stăm aşa cum ne-am fi dorit. Pentru mine este un paradox.

Târnovanu este un portar care s-a impus la FCSB, un goalkeeper de viitor, cu multe calităti. Dacă lucrează mai mult la jocul de picior şi la plasament, va deveni un portar foarte căutat în Europa”, a declarat Florin Tene, pentru sport.ro.

  • 43 de apariţii a reuşit să însumeze până acum în tricoul FCSB-ului portarul de 1,97 metri
  • Un milion de euro e cota sa de transfer, conform transfermarkt

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare