Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Apariţie incredibilă pe gardul peluzei ocupate de galeria Rapidului pe stadionul Farului! Cu ce a fost uns şi care e motivul sabotajului

FOTO | Apariţie incredibilă pe gardul peluzei ocupate de galeria Rapidului pe stadionul Farului! Cu ce a fost uns şi care e motivul sabotajuluigalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa - Rapid Bucureşti s-a derulat şi în tribunele arenei din Ovidiu. Pe teren, fotbaliştii lui Gică Hagi i-au învins pe cei ai lui Adi Mutu cu 7-2, în play-off-ul Superligii, iar rapidiştii care au făcut deplasarea au avut parte de un moment neplăcut şi în peluza în care au avut locuri.

Răzbunarea Farului? Cu ce a fost uns gardul din faţa galeriei Rapidului pe stadionul din Ovidiu

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii. Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5.

Se pare că duel a fost şi la nivel de suporteri, conform imaginile obţinute de pe stadionul din Ovidiu. 

Gardurile sectorului ocupat de cei peste 200 de rapidişti veniţi de la Bucureşti au fost acoperite cu vaselină, iar în partea superioară au fost puse cuie, pentru ca galeria să nu poată pune bannere. 

De altfel, imaginile din timpul meciului Farul - Rapid confirmă tactica folosită împotriva celor câteva sute de fani giuleşteni. 

Înaintea partidei, Peluza Nord Rapid a emis un comunicat ironic la adresa Farului Constanţa, echipă pe care a numit-o Viitorul Constanţa, iar ironiile nu s-au oprit aici. 

Momentul vine după vizita Rapidului la Ovidiu, din ultima etapă a sezonului regulat al Superligii, când peste 600 de fani vişinii au făcut deplasarea. Pentru că au depăşit capacitatea sectorului alocat, liderii galeriei au decis să părăsească arena şi să cânte în ploaie în afara stadionului. 

Însă, galeria rapidistă a trecut uşor peste umilinţa de la malul mării cu Farul, scor 2-7, sâmbătă seara. La final, fanii au sărbătorit eşecul cu un cântec la unison cu jucătorii: ”Ne-am făcut damblaua, ne-am p... pe Steaua!”, în timp ce Adi Mutu a asistat înmărmurit la scenă. 

FOTO | Vaselină şi cuie pe gardul din dreptul sectorului în care galeria rapidistă a stat la meciul cu Farul, de la Ovidiu

Comunicatul Peluzei Nord Rapid, înainte de meciul cu Farul 

"Deplasare la Ovidiu! 

Rapidul înfruntă Viitorul sâmbătă, de la ora 21:30, în deplasare, iar situaţia legată de numărul biletelor o cunoaştem toţi. Ne-au fost alocate 220 de bilete, din păcate, un număr mult prea mic pentru suflarea rapidistă. Credem că lipsa suportului nostru ar fi total în dezavantajul FC Rapid 1923. Având în vedere experienţele anterioare şi lipsa unor încercari oficiale de mediere a situaţiei, o nouă absenţa a noastră ar creşte riscul ca echipele comunale şi fără suporteri, precum Viitorul, sau cele care ar trebui să fie în prima ligă de peste graniţă, să continue aceste practici împotriva suporterilor. 

În primul rând, dorim să ne prezentăm scuzele faţă de fraţii rapidişti care îşi doresc şi nu vor avea ocazie să participe la acest meci, urmând a vă anunţa că împreună am decis să ne prezentăm sâmbătă în limita locurilor disponibile. Din păcate, nici brigăzile peluzei nu vor putea participa în efectiv complet, dar chiar şi aşa, vă garantăm tuturor că toţi cei prezenţi vor ţine steagul sus cu mândrie pentru toată Familia Rapid şi că băieţii noştri se vor simţi ca acasă, în drumul spre victorie. 

Vă mulţumim pentru că suntem convinşi că veţi înţelege situaţia şi ne pare rău că nu vom putea fi împreună toţi pe stadion. Hai Rapid!", a transmis galeria. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vaselina gard rapidvaselina gard farul rapidgalerie rapidfarul constanta rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare