Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF ignoră un fotbalist dorit de Real Madrid şi Barcelona: ”Sincer, mă doare. Dar ce să fac?” | EXCLUSIV

FRF ignoră un fotbalist dorit de Real Madrid şi Barcelona: ”Sincer, mă doare. Dar ce să fac?” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Curg reproşurile către Federaţia Română de Fotbal, în special pentru antrenorii care coordonează loturile de juniori şi tineret ale echipelor naţionale.

Denis Crişan vrea să ajungă cel mai bun din lume, dar FRF îl ignoră cu desăvârşire

Se înmulţesc cazurile fotbaliştilor care refuză echipele naţionale ale României (Daniel Boloca, Andrei Coubiş, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea), dar şi vocile celor care susţin că sistemul federal de convocări este unul corupt, iar principalul criteriu de selecţie nu este valoarea jucătorului.

În ultimele zile, Marcel Răducanu şi Joe Panait s-au plâns de faptul că tot mai mulţi jucători români, talentaţi, se gândesc să nu mai reprezinte niciodată ţara, din cauza lipsei de interes de la Casa Fotbalului.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU DENIS CRIŞAN

Un alt fotbalist pe care antrenorii români de la loturi îl ignoră este mijlocaşul Denis Crişan de la Espanyol Barcelona, cel care în evoluat pentru PSV Eindhoven în urmă cu câţiva ani, şi care şi-a trasat ca obiectiv pe termen lung să devină cel mai bun fotbalist din lume.

Denis are doar 15 ani, însă a semnat un contract de profesionişti cu Espanyol, care i-a trasat o clauză de reziliere de 7 milioane de euro. În acelaşi timp, românul se află în vizorul granzilor din Spania, Real Madrid şi Barcelona, însă nu şi al Federaţiei Române de Fotbal.

  • În 2019, Denis Crişan era desemnat cel mai bun jucător de la Danone Nation Cup, unde avea să fie premiat de legendarul Carles Puyol.

Cu toate acestea, Denis Crişan nu are loc la naţionala U15 a României, acolo unde selecţioner este Victor Ene.

Dezamăgire mare în familia Crişan

Tatăl fotbalistului i-a transmis câteva mesaje lui Marcel Răducanu, în care îşi exprima dezamăgirea legată de faptul că fiul său nu a fost convocat la naţionala U15, iar în detrimentul său au fost aleşi jucători de la LPS Satu Mare, HSC Hannover, Petrosport sau FC Bacău.

Sincer. mă doare şi pe mine că nici pe Denis nu l-au selecţionat, în condiţiile în care a luat premiu pentru cel mai bun jucător din lume la vârsta lui, a jucat în Olanda la PSV Eindhoven cu numărul 10, iar acum joacă la Espanyol şi îl vor Real Madrid şi Barcelona.

Vă mai zic că i-au făcut contract de profesionist şi are clauză de transfer de 7 milioane de euro. Sincer, mă doare, dar ce să fac? Săptămâna viitoare participă la cel mai mare turneu din Europa. Vin echipele Borussia Dortmund, Barcelona, Juventus, Liverpool, Real Madrid şi multe altele. Vă daţi seama la cel nivel joacă şi totuşi nu l-au chemat.

Cred că, până la urmă, o să-l cheme, dar Denis este foarte dezamăgit când vede pe cine selecţionează: cinci de la FCSB, cinci de la Hagi, plus jucători de la cluburi de amatori. Este incredibil.

Vă mai spun una. Cei de la Federaţie n-au spus că Denis este un diamant şi este singurul jucător de la naţională care scoate cel mai bine om din joc.  Adică driblează bine, are viziune şi viteză de reacţie.

Denis ava merge cu drag la naţională când va fi convocat, pentru că este jucător care poate face diferenţa într-un meci. Toţi  îl simt pe Denis că o să ajungă mare fotbalist. Lumea vorbeşte în Spania despre el”, i-a menţiona tatăl fotbalistului fostului mare jucător de la Steaua, Dortmund şi Zurich.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: denis crisanespanyolmarcel raducanu 

viewscnt
Articole similare