Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriela Szabo, victorie în instanţă în faţa lui Nicuşor Dan! CSM Bucureşti, implicată în disputa celor doi

Gabriela Szabo, victorie în instanţă în faţa lui Nicuşor Dan! CSM Bucureşti, implicată în disputa celor doi

Handbal

Comentarii

Campioana olimpică la atletism în 2000, Gabriela Szabo, a afirmat, miercuri, că are încrerere în actul cu tărie în actul de justiţie, după ce primarul general Nicuşor Dan a decis, în iunie, schimbarea acesteia de la conducerea CSM Bucureşti.

Gabriela Szabo: "Cred cu tărie că actul de justiţie se face numai de către instanţele de judecată"

"Astăzi, 23.11.2022 instanţa judecătorească a Tribunalului Bucureşti s-a pronuntat şi a dispus anularea dispoziţiei de detaşare nr.1245/2022 emisa de pârât. Obliga pârâtul, Nicuşor Dan -  Primarul Geneŕal al Municipiului Bucureşti să o încadreze pe reclamanta  Gabriela Szabo în funcţia deţinută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de Director General al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. Obliga pârâtul, Primarul  General al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul, Primarul General al Municipiului Bucureşti Nicuşor Dan la plata către reclamantă a sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată acordate proportional cu pretenţiile admise.

Cred cu tărie că actul de justiţie se face numai de către instanţele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumtia de nevinovăţie, la demnitate şi onoare.Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă.", a scris campioana oliimpică.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, în iunie, că o va schimba pe Gabriela Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti şi va trimite Corpul de control pentru a verifica activitatea CSM Bucureşti. Sportiva va fi detaşată la conducerea Clubului Dalles, a adăugat edilul general.

„Precizez că am toată preţuirea pentru performanţele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o priveşte activitatea ei în fruntea CSM Bucureşti”, a mai precizat atunci Dan.

Afla mai multe despre: gabriela szabo 

viewscnt
Articole similare