adplus-dvertising
You are here:

"Galactici" în Liga 1. Buget TRIPLU, antrenor de top! Salt uriaş al echipei

"Galactici" în Liga 1. Buget TRIPLU, antrenor de top! Salt uriaş al echipei

Superliga

Comentarii

CFR Cluj domină autoritar campionatul din România de cinci ani şi clujenii pot fi conisderaţie "galactici" în Liga 1, având în vedere bugetul uriaş de salarii şi performaneţele din ultimii ani, de când echipa a fost preluată de Dan Petrescu.

Din 2017, CFR Cluj câştigă campionate pe bandă rulantă în Liga 1 şi face performanţă în Europa, performanţe care generează bani la bugetul clubului. Clujenii pot fi consideraţi "galactici" în Liga 1, deoarece au buget triplu de salarii faţă de alte cluburi concurente din România.

"Galactici" în Liga 1. Buget TRIPLU, antrenor de top! Salt uriaş al echipei

Într-un interviu acordat pentru Orange Sport, Denis Alibec (31 de ani) a spus despre CFR Cluj că nu se compară cu alte echipe din Liga 1 ca buget de salariu. Mai mult, Alibec a plusat şi a spus că faţă de Farul, echipa lui Gică Hagi, CFR Cluj are buget triplu de salariu.

Banii îi conferă CFR-ului confortul de a transfera tot ce îşi doreşte, de aici şi transferurile pe bandă pe care le-a făcut campioana României în ultimii ani. Fost jucător în Gruia, Denis Alibec crede că CFR Cluj îşi poate face două echipe cu care să se bată la calificarea în play-off-ul Ligii 1.

"Părerea mea este că este un lot valoros, au salarii foarte mari pentru România. Cred că au triple, dacă nu mă înşel, faţă de noi. Şi cred că, contează şi lucrul acesta, să-ţi transferi ce vrei. Pot să facă două echipe care se pot bate la playoff!", a spus Denis Alibec, într-un interviu acordat pentru Orange Sport.

Denis Alibec a numit avantajele Farului în lupta pentru titlu cu CFR Cluj. Farul lui Gică Hagi conduce clasamentul din Superligă înainte de pauza de iarnă. "(n.r. - Despre avantajele Farului în lupta pentru titlu) Foamea şi tinereţea, pentru ca cei tineri vor să demonstreze şi, cu siguranţă, i-ar ajuta foarte mult un campionat", a mai spus Denis Alibec.

Denis Alibec a marcat două goluri şi a livrat o pasă de gol în 21 partide la CFR Cluj, cu un total de 849 de minute strânse pe teren.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare