adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Gigi Becali care l-a dat peste cap pe un livrator venit la palat: ”Şoc! Am primit cel mai mare tips din viaţa mea”

Gestul lui Gigi Becali care l-a dat peste cap pe un livrator venit la palat: ”Şoc! Am primit cel mai mare tips din viaţa mea”galerie foto

Diverse

Comentarii

Un livrator a fost de-a dreptul impresionat de Gigi Becali, care a făcut un gest surprinzător.

Gigi Becali este unul dintre cei mai populari oameni de afaceri din România.

Milioanele de euro pe care le produce datorită echipei pe care o deţine, FCSB, şi din alte afaceri l-au adus în topul celor mai influenţi oameni din România.

Astfel, se poate explica şocul pe care l-a avut în aceste zile un livrator din Bucureşti.

Gestul lui Gigi Becali care l-a entuziasmat pe un livrator: ”Şoc! Am primit cel mai mare tips din viaţa mea”

Bărbatul a livrat o comandă la reşedinţa lui Gigi Becali din Aleea Alexandru şi a fost entuziasmat când a văzut ce bacşiş i-a dat patronul de la FCSB: o bancnotă de 200 de euro, circa 1.000 de lei.

Impresionat de gestul omului de afaceri, respectivul livrator a urcat în mediul online imagini cu momentul, împreună cu ”tipsul” primit.

”Şoc! Am primit cel mai mare tips din viaţa mea de la Gigi Becali”, a scris bărbatul la videoclipul postat pe contul său de TikTok.

 

@livratortop Cel mai norocos baiat! #tazzbyemag #5pasidebine #bani #livratortop #gigibecali #becali ♬ sunet original - Coco Str

 

Filmarea respectivă s-a viralizat foarte repede, reuşind să strângă peste 100.000 de vizualizări, mii de aprecieri şi sute de comentarii.

Printre cei care au comentat s-au numărat şi unii ”invidioşi” pe ”captura” livratorului, dar şi alţii care au povestit întâmplări asemănătoare.

În cursul zilei de marţi, la reşedinţa lui Gigi Becali din Aleea Alexandru a avut loc prezentarea oficială a lui Dawa la FCSB.

viewscnt
Articole similare