You are here:

Gheorghe Mustaţă a izbucnit pe stadion în faţa fotbaliştilor de la FCSB: "Asta se întâmplă în două etape"

Gheorghe Mustaţă a izbucnit pe stadion în faţa fotbaliştilor de la FCSB: "Asta se întâmplă în două etape"

FCSB

Comentarii

FCSB a clacat în Superliga. Campioana şi-a menajat fotbaliştii pentru returul cu Maccabi Tel Aviv, iar la final Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei bucureştene, le-a transmis un mesaj dur fotbaliştilor care au venit în faţa peluzei.

Ameninţarea lui Gheorghe Mustaţă în faţa fotbaliştilor de la FCSB, după înfrângerea cu Oţelul Galaţi

Surpriza s-a produs în prima zi din etapa a treia. Oţelul Galaţi a învins-o pe FCSB, scor 2-0, pe Stadionul Steaua. Cisotti şi Zivulic au marcat şi au concretizat jocul bun al moldovenilor, care au urcat pe primul loc în Superliga. Campioana este doar pe locul 10, cu două puncte, fără victorie în stagiunea actuală. 

Cu miza europeană peste câteva zile, FCSB a trimis echipa a doua cu Oţelul, întrucât titularii au fost odihniţi pentru returul cu Maccabi Tel Aviv, de marţi, care porneşte de la 1-1, în turul II preliminar Champions League. 

Rezultatul negativ a atras primele nemulţumiri din partea galeriei, care a încercat să anime atmosfera de pe Stadionul Steaua, unde au aistat 4.750 de suporteri. 

La final, Gheorghe Mustaţă a ieşit în faţă şi le-a ţinut morală fotbaliştilor care au fost protagonişti în rezultatul negativ din campionat. 

Certaţi de peluză, fotbaliştii au primit şi un mesaj radical din partea lui Gheorghe Mustaţă: "Dacă nu jucaţi fotbal, rămâneţi singuri în două etape. Vă mulţumim pentru rezultatele proaste. Haideţi acasă!", a spus ferm liderul Peluzei Nord. 

Nemulţumiri au existat şi în timpul meciului din galeria FCSB-ului, cu nemulţumiri strigate încă după al doilea gol marcat de Oţelul, în minutul 59: "Dacă fotbal nu jucaţi, de la Steaua să plecaţi", au strigat suporterii. 

Afla mai multe despre: gheorghe mustatagheorghe mustata fcsbfcsb otelul 

viewscnt
Articole similare