You are here:

FCSB s-a transformat, iar MM Stoica a dat verdictul: "Acum să vedem. Clar că uşor nu este"

FCSB s-a transformat, iar MM Stoica a dat verdictul: "Acum să vedem. Clar că uşor nu este"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, are încredere în echipa de start pentru meciul cu Oţelul Galaţi. Surprins a fost formula de start trimisă de Dorinel Munteanu, iar conducătorul a mai vorbit despre asistenţa redusă pentru meciul din etapa a treia.

MM Stoica, înainte de FCSB - Oţelul Galaţi

Fără victorie în Superliga, FCSB o întâlneşte pe Oţelul Galaţi, vineri, de la 22:00, live video pe Orangesport.ro. 

Campioana României şi-a menajat fotbaliştii care vor fi titulari în returul cu Maccabi Tel Aviv, din turul II preliminar Champions League, iar MM Stoica a vorbit despre primul 11 al FCSB pentru meciul cu echipa din Moldova. 

"Clar că uşor nu e, că anul trecut am jucat cu primul 11 şi Galaţiul ne-a bătut de ne-a sunat apa în cap. A fost singurul meci pe teren propriu, nu vorbim despre cele în care eram matematic campioni, în care n-am avut şanse, n-am avut ocazii. Oţelul vine într-o distribuţie surprinzătoare, că joacă fără atacant de careu, nu joacă Pop şi va fi o densitate mare la mijlocul terenului. 

Ne lipesc mulţi jucători din formula standard, dar cred că aşa, ca prim 11, arătăm foarte bine, iar banca e foarte bună. Sunt semne pentru un joc de calitate, orice se poate întâmpla. Sunt multe chestii neaşteptate în acest campionat, sper să nu fie şi azi. 

Am tras linie când am oprit campania de transferuri şi am zis că suntem echilibraţi, cu dubluri pe post, iar acum să vedem dacă avem dubluri pe post. Nu avem doar un prim 11 şi atât. Sunt încrezător, chiar cred că vom juca bine. Fundaşii centrali sunt diferiţi ca profil de fundaşii centrali care au jucat marţi cu Maccabi, cred că vom avea mingea mai mult decât de obicei", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport. 

La meciul din etapa a treia, MM nu se aşteaptă la o prezenţă mare a spectatorilor, iar conducătorul a expus motivele. 

"Ne aşteptam să nu vină spectatori mulţi. Nu este un recul. E vineri, ora 22:00, şi e un prag psihologic. Una e 21:30, alta e ora 22:00. Te gândeşti că te prinde miezul nopţii pe stadion. Începe weekendul, sunt concedii. Acum nu mă aştept să fie mulţi spectatori. Provincia nu vine, îşi calculează mai mult în funcţie de jocurile euroene, iar jumătate de asistenţă la meciurile importante e asigurată de provincie", a adăugat Mihai Stoica. 

Echipele de start

  • FCSB: A. Vlad - Antwi, Haruţ, Chiricheş, Kiki - Lixandru, Alhassan - L. Phelipe, Edjouma, Musi - Miculescu
  • Rezerve: Târnovanu, V. Creţu, Panţîru, Dawa, Ştefănescu, D. Popa, Pandele, Baeten, Al. Băluţă, Ngezana, Radunovic, David Popa
  • Oţelul: I. Popescu - Adăscăliţei, Cisse, Stefanovic, Zhelev - Lameira, Zivulic, Teles - Maciel, Cisotti, Tănasă
  • Rezerve: Kovalov, Al. Pop, I. Neagu, S. Rus, Yabre, Chira, Gallo, Hofman, N. Roşu, Juric, D. Maftei, Duric

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbfcsb otelul galati 

viewscnt
Articole similare