You are here:

"S-a spus că vreau să plec, că nu sunt fericit". Fotbalistul important de la Dinamo şi-a spus varianta: "Prefer să joc decât să stau pe bancă"

 "S-a spus că vreau să plec, că nu sunt fericit". Fotbalistul important de la Dinamo şi-a spus varianta: "Prefer să joc decât să stau pe bancă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a rămas în Superliga şi pare că are o nouă "faţă". În vară, "câinii" au construit lorul, iar printre fotbaliştii importanţi se numără Hakim Abdallah (26 de ani), atacantul care a tranşat zvonurile despre plecarea sa.

Hakim Abdallah susţine că nu a fost aproape de plecarea de la Dinamo

Dinamo a avut un început bun în actuala stagiune. Alb-roşii lui Zeljko Kopic au pierdut greu cu CFR Cluj, scor 3-2, în deplasare, însă Dinamo s-a revanşat în etapa a doua cu Petrolul, pe care a învins-o cu 4-1. 

În ambele meciuri a marcat Hakim Abdallah, cel care a dezvăluit şi un aspect inedit din timpul primului meci, cu CFR Cluj. 

"E bine pentru mine să marchez, dar cel mai important e să ia echipa puncte. (n.r. - De ce nu a celebrat golul cu CFR Cluj) Mulţi oameni au vorbit despre asta. Când fugeam, am avut senzaţia că am atins mingea cu mâna. Am crezut că va anula golul. De aia nu am celebrat, că eram sigur că va anula golul pentru henţ. De aia eram dezamăgit. Când am văzut că nu-l anulează, m-am bucurat, dar era prea târziu. După ce am revăzut faza, am văzut că a fost corect golul şi nu am atins mingea cu mâna", a declarat Hakim Abdallah.

Atacantul a primit o prelungire a contractului până în vara anului 2025, dar şi un contract mărit până la 8.000 de euro

"Au fost prea multe zvonuri pe subiect, că vreau să plec, că nu sunt fericit la Dinamo, dar nu a fost vorba de aşa ceva. 

E prea devreme să vorbim de play-off. Trebuie să rămânem umili. Ok, suntem Dinamo şi toată lumea trebuie să respecte acest club. Este mult prea devreme să avem discuţii despre play-off. Nu putem să începem niciun meci fără să ne propunem să luăm puncte. Suntem Dinamo şi trebuie să ne propunem mereu victoria 25.16

Nu contează unde joc. Mă simt bine ca vârf, dar mă simt bine şi pe bandă. Sunt fericit pe postul ăsta, prefer să joc decât să stau pe bancă. Dacă ajut echipa din bandă, sunt mulţumit",  a mai spus Hakim Abdallah, atacantul de la Dinamo

Afla mai multe despre: hakim abdallahhakim abdallah dinamo 

viewscnt
Articole similare