You are here:

Ghinion uriaş pentru un fotbalist de la FCSB. A intrat la pauză în meciul cu Sparta, dar a jucat doar 15 minute. Motivul schimbării

Ghinion uriaş pentru un fotbalist de la FCSB. A intrat la pauză în meciul cu Sparta, dar a jucat doar 15 minute. Motivul schimbării

FCSB

Comentarii

FCSB se întoarce cu o remiză din Cehia, după turul cu Sparta Praga, dar William Baeten (27 de ani) nu a mai putut termina partida.

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, marţi, în deplasare, în compania echipei Sparta Praga, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru FCSB a marcat Dawa, în minutul 61, iar pentru Sparta Praga a înscris Olatunji (78).

În minutul 90+3, Kairinen a marcat pentru Sparta Praga, dar golul a fost anulat din cauza unui fault în atac la Edjouma.

A intrat la pauză, dar nu a jucat foarte mult. Jucătorul de la FCSB a acuzat probleme medicale

Dar meciul nu s-a terminat aşa cum trebuie pentru William Baeten. Fotbalistul belgian, nimeni altul decât cel care a marcat golul cu care FCSB s-a calificat în turul trei preliminar, a ieşit accidentat.

Acesta a început partida de la Praga pe banca de rezerve, dar a intrat la pauză în locul lui Daniel Popa. Totuşi, a rezistat doar 15 minute pe teren, din cauza problemelor medicale.

Baeten a acuzat dureri în mai multe rânduri şi s-a întins pe gazon. Deşi a tras de el, jucătorul, din păcate pentru el, nu a mai putut continua partida. 

Prin urmare, în minutul 60, a ridicat mâna şi a cerut schimbarea. În locul său, a intrat pe teren Marius Ştefănescu.

Dacă trece de Sparta Praga, FCSB va juca în play-off cu învingătoarea dublei manşe dintre PAOK Salonic şi Malmo, scor 2-2, în tur.

Afla mai multe despre: fcsbchampions leaguewilliam baeten 

viewscnt
Articole similare