You are here:

"Se pot supăra pe mine". Opriţa, deranjat de la primul meci în Liga 2. A spus că a fost ofertat şi a anunţat ce vrea în acest sezon: "Cât mai sus"

"Se pot supăra pe mine". Opriţa, deranjat de la primul meci în Liga 2. A spus că a fost ofertat şi a anunţat ce vrea în acest sezon: "Cât mai sus"

Steaua

Comentarii

Antrenorul de la Steaua Bucureşti, Daniel Opriţa, s-a declarat mulţumit de felul în care a reacţionat echipa la debutul în noul sezon din Liga 2. În schimb, tehnicianul a fost nemulţumit de gazonul din Ghencea, dar şi de faptul că nu s-a obţinut dreptul de promovare. El a transmis că a avut oferte, dar care nu l-au determinat să părăsească echipa roş-albastră.

Daniel Opriţa, primele concluzii după Steaua - FC Argeş, scor 0-0

Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Argeş, în prima etapă din Liga II.

"Sunt două puncte pierdute. Ocaziile se răzbună şi puteam pierde în ultimul minut, am avut ocazii mari şi multe, dar la finalizare n-am gestionat bine. Faptul că am dominat FC Argeş, o echipă bună... Mă mulţumesc cu egalul şi sunt mulţumit de joc. 

Să jucăm fotbal, azi am arătat, dar pe un teren care nu ne-a ajutat, un gazon care nu ştiu de ce e în situaţia asta. Nu vreau să se supere cineva pe mine, dar nu ştiu de ce s-a prezentat aşa, cu iarba mare. Nu am înţeles de ce s-a lăsat gazonul aşa mare. Dacă totuşi suntem echipa clubului, ar fi trebuit să arate altfel, să fie tuns. A arătat neîngrijit, se pot supăra pe mine, dar trebuia să arate altfel. Voiam să fie tuns mai scurt, că voiam să pasăm", a declarat Daniel Opriţa, după Steaua - FC Argeş, scor 0-0, în Superliga. 

Steaua Bucureşti, din nou ţintuită în Liga 2

În timp ce Corvinul Hunedoara a reuşit să devină club de drept privat, Steaua Bucureşti nu a putut face paşi spre promovarea în Superliga. 

Daniel Opriţa a recunoscut că a avut oferte pe care le-a refuzat şi pare că s-a obişnuit cu faptul că atacă un nou sezon cu Steaua fără a avea o miză în campionatul din Liga 2. 

"Obiectivul e să ne clasăm cât mai sus, să încercăm să prindem play-off-ul şi un parcurs cât mai lung în Cupa României, dar prima dată să ajungem în grupele Cupei României. 

Când începe campionatul uit de toate şi încerc să mă concentrez la ce am de făcut, să mă bucur de fotbal, de antrenamente, să controlăm noi jocul la fiecare meci. Eu aşa cred... 

Nu aşa e regulamentul, până la debutul în competiţie (n.r. - să se schimbe forma de organizare pentru promovarea în Superliga)? Mi-aş fi dorit, dar ştiam, asta e... Îmi place să fiu lăsat să lucrez, să-mi fac treaba, dar ofertele pe care le-am avut nu m-au făcut să plec de la Steaua. Am zis să-mi fac treaba de antrenor aici, că aici sunt lăsat, cu condiţii bune de antrenament. Totul e în regulă aici, de asta am rămas. Sunt de mulţi ani la Steaua, te legi de echipă, de suporteri, galeria vine meci de meci şi e o motivaţie pentru noi", a adăugat Daniel Opriţa. 

Afla mai multe despre: daniel opritadaniel oprita steaua fc argessteaua bucuresti liga 2csa steaua 

viewscnt
Articole similare