Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a avut un discurs dur la pauza meciului cu Sepsi. Ce l-a nemulţumit pe ”Rege”. ”Tonul meu a fost ridicat”

Gică Hagi a avut un discurs dur la pauza meciului cu Sepsi. Ce l-a nemulţumit pe ”Rege”. ”Tonul meu a fost ridicat”

Superliga

Comentarii

Farul urcă din nou în Superligă, după ce ”marinarii” au învins şi în meciul cu Sepsi, scor 2-1. Constănţenii au început excelent meciul, dar la pauză au primit o lovitură grea, după reuşita excelentă a lui Ştefănescu din prelungirile primei reprize.

Cu toate acestea, campioana în exerciţiu a României nu a acuzat şocul, a marcat şi a controlat actul secund pe toată durata lui.

Gică Hagi a fost scos din sărite de golul lui Ştefănescu. La pauză am vorbit. Tonul meu a fost ridicat”

Antrenorul Farului a dezvăluit că, la pauza meciului a avut un discurs dur în vestiar, ca urmare a golului încasat de elevii săi la faza în care Ştefănescu a egalat cu un şut superb. Cu toate acestea, fotbaliştii Farului nu l-au dezamăgit pe ”Rege” şi au obţinut o victorie de care constănţenii aveau nevoie ca de aer.

”Am făcut o repriză foarte bună, dar am greşit când ne-am apărat jos. La pauză am vorbit, jucătorii au făcut ce trebuie, iar în repriza a doua am jucat foarte bine. Eram supărat că am luat gol. Mă bucur că, cu toate că tonul meu a fost ridicat, în a doua repriză am jucat foarte bine. Budescu e pe drumul bun şi cred că nu mai sunt întrebări referitoare la calitatea lui. Le-am spus că este momentul în care trebuie să strângem rândurile şi trebuie să continuăm pe acest drum.

(n.r. despre penalty-ul lui Larie) Eu am văzut că Budi nu era nici el decis, nu este problemă. Sunt doi executanţi foarte buni. (n.r. despre accidentarea lui Dragoş Nedelcu) Nedelcu pare că este mai bine, dar vom vedea, nu ştiu în momentul ăsta.

(n.r. Louis Munteanu poate fi soluţia pentru atacul naţionalei României?) Eu cred cp Louis are un potenţial enorm. Îi trebuie puţin să fie fizic mai bine. A jucat foarte multe meciuri din trei în trei zile. Cred că lucrurile vor reveni la normal”, a spus Gică Hagi, după meciul cu Farul. 

Afla mai multe despre: farulsepsihagi 

viewscnt
Articole similare