You are here:

Gică Hagi nu-l regretă pe Louis Munteanu: ”La noi şi-a făcut datoria foarte bine”

Gică Hagi nu-l regretă pe Louis Munteanu: ”La noi şi-a făcut datoria foarte bine”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a prefaţat duelul celor de la Farul Constanţa cu Poli Iaşi, din prima ligă României.

Louis Munteanu a ajuns la CFR Cluj, dar nu este regretat de Hagi la Farul

Farul Constanţa va juca în compania celor de la Poli Iaşi, sâmbătă, de la ora 21:00, în etapa a patra din Superliga României.

Înaintea meciului, Gică Hagi a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit şi despre fostul său jucător, Louis Munteanu, care a semnat cu CFR Cluj.

Tocmai pentru asta, Hagi, care a refuzat să devină selecţionerul României, a precizat că vrea să mai facă transferuri la Farul.

”El are drumul lui. Important e că, atunci când a fost la noi, şi-a făcut datoria foarte bine. E un jucător pe care l-am crescut aici. El are drumul lui în viaţă, îşi hotărăşte drumul lui. Noi, de aici, îi urăm baftă.

E clar că în atac trebuie să aducem, să avem alternative mai multe. S-a accidentat şi Cojocaru, care era acolo şi ne puneam baza în el, însă s-a accidentat destul de rău.

Sperăm să aducem ceva, chiar trebuie alternative mai bune şi mai viabile în atac. Nu numai copiii foarte buni care vin din spate. Pentru ei e încă devreme să le punem o presiune”, a declarat Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Farul este ultima clasată din campionat şi singura fără gol marcat în acest sezon.

Afla mai multe despre: gica hagifarulsuperligalouis munteanu 

viewscnt
Articole similare