Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit de ce a transferat doar străini la FCSB în această iarnă. ”Am vrut să-l iau pe el, dar nu e mai bun decât Luis Phelipe” | EXCLUSIV

Gigi Becali a dezvăluit de ce a transferat doar străini la FCSB în această iarnă. ”Am vrut să-l iau pe el, dar nu e mai bun decât Luis Phelipe” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB s-a întărit în această iarnă cu trei jucători, însă niciunul dintre ei nu este român. Gigi Becali a explicat de ce a transferat la FCSB doar stranieri şi l-a comparat pe Luis Phelipe cu una dintre fostele ţinte ale vicecampioanei.

Gigi Becali mizează pe străini în lupta pentru titlu: ”N-ai marfă în România”

În exclusivitate pentru Orange Sport, patronul FCSB-ului a susţinut că niciun jucător român din Superligă nu se ridică la nivelul achiziţiilor pe care roş-albaştrii le-au realizat în această perioadă de mercato. De exemplu, Gigi Becali l-a comparat pe Luis Phelipe cu Marius Ştefănescu, fotbalist care a fost pe lista FCSB-ului vara trecută.

În opinia lui Becali, Phelipe este mai valoros decât starul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, deşi pe brazilian l-a achiziţionat cu o sumă de aproape patru ori mai mică decât cea pe care era dispus să o ofere pentru Ştefănescu.

”Eu vreau cu români, dar spuneţi-mi un jucător român şi-l cumpăr, măcar de valoarea lui Luis Phelipe, a lui Alhassan, a lui Nana. Nu e niciunul, nici mijlocaşi, interi, atacant, fundaş dreapta, niciunul din România nu e mai bun pe postul ăla. De la alte echipe, nu de la noi. 

Ştefănescu zic că nu e mai bun decât Luis Phelipe. Am vrut să-l iau, dar n-au vrut să-l vândă, dar tot nu e mai bun decât Luis Phelipe, că dacă chiar insistam îl luam. Vă dau 1 milion, dau şi 3 milioane pe un jucător. Acum sunt mult mai bogat decât atunci, dădeam înainte. Nu am dat 3 milioane pe Coman, 2 pe Nedelcu, pe Tănase, 2.2. Nu am ce jucători să iau, nu există.

Ajungând în situaţia că n-ai marfă în România preferi să iei străini, ca să poţi câştiga campionatul. Phelipe are 22 de ani, Baba are 23 de ani, Antwi are 22. Am mers şi pe ajutorul de la Dumnezeu. De 7-8-10 milioane de euro pot fi, că sunt tineri.

Aşa îmi spun acum de la antrenament. Ei toţi îl vedeau pe Phelipe mingicar, dar eu am insistat pentru el. Acum îl văd la antrenament şi nu le vine să creadă ce face cu mingea. Aşa am făcut cu mulţi. O să-l văd la meci şi o să spun. Mi-e ruşine? Dacă nu funcţionează, e posibil să le dau bani să plece”, a spus Gigi Becali la Orange Sport.

În luna august a anului 2023, Gigi Becali a înaintat o ofertă de 700.000 de euro pentru transferul lui Marius Ştefănescu, însă a fost refuzat de Laszlo Dioszegi

Afla mai multe despre: superligăfcsbgigi becalimarius ştefănesculuis phelipe 

viewscnt
Articole similare