You are here:

Gigi Becali, explicaţie neaşteptată! "Nu am emoţii cu LASK Linz. La groapă, la revedere"

Gigi Becali, explicaţie neaşteptată! "Nu am emoţii cu LASK Linz. La groapă, la revedere"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, nu revine pe stadion, pentru a vedea posibila calificare a echipei sal în Europa League. Afaceristul a susţinut că nu mai are emoţii când se uită la meciuri şi a explicat care este motivul.

Meciul de milioane de euro la care Gigi Becali nu are emoţii: "Eu mă pot controla şi gândirea mea e aşa"

Campioana vrea să treacă peste parcursul slab din Superliga, odată cu calificarea în Europa League. FCSB - LASK Linz are loc joi, de la 21:30, în returul play-off-ului Europa League, iar la general scorul este 1-1. 

Stadionul Steaua se va umple din nou pentru un nou meci european, iar printre puţinii oameni care vor sta fără emoţii se numără şi Gigi Becali. 

Finanţatorul de la FCSB a uitat de emoţii atunci când vine vorba despre un meci de fotbal, datorită convingerilor sale după care se ghidează. 

De asemenea, Gigi Becali nu şi-ar dori să-şi deterioreze starea de sănătate şi să mai trăiască la intensitate maximă meciurile de fotbal. 

Gigi Becali: "La groapă te întreabă despre altele, nu despre fotbal"

"Trebuie să ne calificăm. Nu am emoţii la meciul ăsta. Mă uit la meci fără probleme, nu mă interesează pe mine. Eu mă pot controla şi gândirea mea e aşa, că e un meci de fotbal, vine alt meci şi altul şi după trece timpul şi ne ducem la groapă. 

La groapă acolo mai spun că Gigi a fost în Liga Campionilor. La groapă, la revedere! Te întreabă despre altele, nu despre fotbal. Aşa că nu am emoţii, mă uit liniştit la meciuri. Dacă aveam emoţii, mă lăsam. Emoţia aţi văzut unde l-a adus pe finul Cristi Borcea... Operaţie la inimă, că de la fotbal i se trage", a declarat Gigi Becali, la ProSport LIVE

Afla mai multe despre: fcsb lask linzgigi becali fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare