adplus-dvertising
You are here:

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică! Antrenorul FCSB-ului, pe picior de plecare după umilinţa cu Silkeborg

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică! Antrenorul FCSB-ului, pe picior de plecare după umilinţa cu Silkeborggalerie foto

FCSB

Comentarii

În a treia rundă a grupelor Conference League, FCSB avea să înfrunte cel mai modest adversar, cel puţin pe hârtie, Silkeborg. Însă, după ce a decis să lase titularii acasă, vicecampioana a fost umilită, scor 0-5, în Danemarca, rezultat care poate duce la despărţirea de Nicolae Dică (42 de ani).

FCSB a început sezonul cu Toni Petrea pe banca tehnică, dar, după doar trei partide, avea să îl readucă pe Nicolae Dică la club, din pricina rezultatelor modeste obţinute în primele jocuri.

În actuala stagiune, sub comanda actualului tehnician de la Chindia, vicecampioana a remizat cu U Cluj, a pierdut cu Saburtalo (Georgia), iar apoi a fost înfrântă şi de rivala Rapid.

Aşadar, pentru a încerca să evite ruşinea din sezonul trecut, când a fost eliminată de Şahtior Karagandy din Conference League, Nicolae Dică a fost adus pe banca tehnică.

Iniţial, numirea a dat roade, cel puţin pe plan european, întrucât tehnicianul de 42 de ani a reuşit să conducă echipa către grupele unei competiţii europene pentru prima dată după cinci ani.

Însă, de atunci, lucrurile au mers din rău în mai rău. În Conference League, după trei etape, FCSB are un punct, iar, în campionat, se află pe loc de baraj.

Dar picătura care poate umple paharul este umilinţa cu Silkeborg, 0-5. Deşi e greu de crezut că decizia de a odihni titularii i-a aparţinut lui Dică, vicecampioana nu putea să se facă de râs în aşa hal.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică

Cu două zile înaintea confruntării din Danemarca, sport.ro anunţa că Gigi Becali îl va înlocui pe Nicolae Dică dacă nu obţine măcar patru puncte împotriva lui Silkeborg.

Doar meciul tur a avut loc, iar roş-albaştrii deja nu mai au şanse să atingă acea bornă. Iar patronul FCSB-ului ar fi ales deja înlocuitorul actualului tehnician al echipei sale.

Conform sursei citate, Mihai Pintilii are să preia postul lui Nicolae Dică, chiar dacă nu are nici măcar licenţa B deocamdată, pentru care încă urmează cursuri la Şcoala de Antrenori din Chişinău.

Totuşi, dornic să poată să facă legea în continuare la echipa sa, Gigi Becali caută un antrenor ”maleabil”, care să îi asculte ordinele, iar alesul său ar fi omul care în prezent figurează ca ”delegat” al FCSB-ului.

Singurele experienţe în antrenorat ale lui Pintilii au venit pe postul de secund, la FCSB, pentru Bogdan Andone, Vergil Andronache, Bogdan Vintilă, Toni Petrea, Dinu Todoran, Edward Iordanescu şi Nicolae Dică.

Totuşi, ar exista posibitatea ca Gigi Becali ”să aibă milă” de antrenorul echipei sale, având în vedere faptul că el a dictat ca titularii să fie odihniţi, nu Dică, deşi echipa chiar s-a prezentat lamentabil.

viewscnt
Articole similare