Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Va încasa un milion de euro pentru jucătorul care a cerut să plece de la FCSB

Gigi Becali, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Va încasa un milion de euro pentru jucătorul care a cerut să plece de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB şi Bari au bătut palma pentru Malcom Edjouma (26 de ani), jucătorul despre al cărui transfer se discută deja de o perioadă bună de timp.

Gigi Becali, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Va încasa un milion de euro pentru jucătorul care a ajuns rezervă

Transferul lui Malcom Edjouma la Bari a intrat în linie dreaptă. Gigi Becali a fost de acord cu condiţiile formaţiei italiene şi îl va lăsa pe mijlocaş să plece de la FCSB.

Astfel, Edjouma va fi cedat la Bari iniţial sub formă de împrumut, iar mai apoi italienii vor avea şi o clauză de cumpărare obligatorie, pentru un milion de euro, aşa cum anunţă jurnalistul francez Patrick Juillard, de la France24, în mediul online.

”Malcom Edjouma o va părăsi pe FCSB pentru Bari, în Serie B. Cele două părţi au ajuns la un acord de principiu pentru transferul mijlocaşului francez de 26 de ani.

Trecut pe la Lorient, Red Star şi apoi Chambly, fotbalistul din Toulous va fi cedat sub formă de împrumut cu clauză obligatorie de cumpărare de un milion de euro”, a scris Patrick Juillard, pe Twitter.

Malcom Edjouma a fost adus de Gigi Becali la FCSB de la FC Botoşani, în februarie 2022, după ce l-a cumpărat cu 330.000 de euro. A jucat 56 de meciuri, reuşind 14 goluri şi şapte assist-uri.

Cotat la 1,5 milioane de euro, Edjouma şi-a pierdut statutul de titular la FCSB după transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani), campion al României cu CFR Cluj, ajuns în această vară, gratis, în tricoul roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimalcom edjouma 

viewscnt
Articole similare