Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea cu ardoare un titular de la CFR Cluj: ”Am pus ochii”. Reacţia imediată a grupării din Gruia

Gigi Becali vrea cu ardoare un titular de la CFR Cluj: ”Am pus ochii”. Reacţia imediată a grupării din Gruia

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali vrea transferuri de Champions League la FCSB, în cazul în care echipa bucureşteană va triumfa pe plan intern la finalul acestui sezon. Unul dintre noutăţile pe care le pregăteşte la echipă este un fundaş central experimentat de la rivala CFR Cluj.

Gigi Becali vrea cu ardoare un titular de la CFR Cluj: ”Am pus ochii”. Reacţia imediată a grupării din Gruia

Gigi Becali o vede pe FCSB deja campioană, deşi mai sunt încă două etape de disputat, şi a început să facă planurile pentru sezonul următor, unul în care este convins că echipa burureşteană va reuşi calificarea în grupele Champions League.

În această tentativă, omul de afaceri are în minte achiziţii importante, iar o parte însemnată de jucători vin dinspre fosta campioană a României, CFR Cluj.

Printre jucătorii pe care vrea să-i aducă din Gruia, Gigi Becali îl doreşte în mod special pe Andrei Burcă, pentru a întâri zona centrală a defensive bucureştene.

Dar principalul impediment care ar putea interveni în calea realizării transferului ar fi vârsta cam înaintată a internaţionalului român. În aprilie, Burcă a împlinit 30 de ani.

”M-ar interesa Burcă, dar nu poţi să-l iei. Neluţu Varga e om de afaceri, dar na… Burcă e jucător de 30 de ani, dar nu pot să mai iau banii măcar pe care i-am dat. Dacă dai 300-400 de mii, să-l dai măcar atât.

Dau un milion – două, dar să aibă 20 de ani. Dacă n-ai strategie de afaceri, nu faci nimic. Am pus ochii pe doi jucători, dar nu vi-i spun. Unul atacant, unul fundaş central”, a declarat Becali, conform Fanatik.

Răspunsul din partea celor de la CFR Cluj nu s-a lăsat aşteptat şi a apărut prin finanţatorul Nelu Varga, care a precizat că ofertele pentru orice jucător al clujenilor vor fi analizate la finalul sezonului.

Prin urmare, nu ar fi exclus ca sezonul viitor să-l prindă pe Andrei Burcă în tricoul rivalilor de la FCSB.

”Nu comentez asta. La finalul sezonului urmează să analizăm. Orice ofertă este de luat în seamă, dar nu suntem disperaţi să vindem. Vom discuta ofertele în perioadă de transferuri”, a afirmat Varga, potrivit ProSport.

Andrei Burcă joacă la CFR Cluj din 2019, când a fost transferat de la FC Botoşani. Titular incontestabil în Gruia, apărătorul central a disputat 161 de meciuri în tricoul ”feroviarilor”.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujgigi becali 

viewscnt
Articole similare