Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB trei vedete de la CFR Cluj. Andrei Burcă este printre ei. Ce jucători mai are pe listă

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB trei vedete de la CFR Cluj. Andrei Burcă este printre ei. Ce jucători mai are pe listă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar vrea să transfere nu mai puţin de 3 jucători de la CFR Cluj. Pe listă s-ar afla şi 3 jucători de la Sepsi.

FCSB are mari şanse să-şi pună în vitrină primul trofeu de campioană din 2015. Echipa lui Gigi Becali se află la doar un punct în spatele Farului, cu două etape înainte de final, dar cele două echipe se vor întâlni în această etapă.

Dacă ia titlul, Gigi Becali a anunţat transferuri importante la FCSB, în tentativa acestuia de a prinde grupele Ligii Campionilor sau măcar pe cele din Europa League.

Trei jucători de la CFR Cluj sunt pe lista de transferuri a lui Gigi Becali

Gigi Becali a afirmat că trebuie neapărat să transfere un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant.

Gigi Becali şi-ar fi făcut deja lista. Potrivit Fanatik.ro, patronul FCSB ar vrea să transfere nu mai puţin de trei jucători de la CFR Cluj.

Este vorba despre Rangelo Janga, Nana Boateng şi Andrei Burcă.

Rangelo Janga are 31 de ani, joacă atacant şi este cotat la 900.000 de euro. El ar urma să-i fie concurent cu Andrea Compagno. CFR Cluj l-a transferat în vara trecută de la Apollon Limassol. În acest sezon, Janga a avut în total 43 de meciuri, 11 goluri şi două assist-uri.

Nana Boateng are 29 de ani, este mijlocaş defensiv şi este cotat la 2,2 milioane de euro. CFR Cluj l-a transferat în septembrie 2021 de la KuPS (Finlanda). În acest sezon, Nana Boateng a avut 46 de apariţii, a marcat 5 goluri şi a reuşit un assist.

Andrei Burcă, 30 de ani, fundaş central, este cel mai valoros dintre cei trei. Jucător de bază în naţionala României, el este cotat la 4 milioane de euro. Până acum, Andrei Burcă a jucat în 42 de meciuri şi a reuşit un assist.

Gigi Becali vrea să profite de problemele financiare pe care le are campioana României şi speră să scoată un preţ pun pentru cei trei.

Soluţia de avarie pentru Gigi Becali: 3 jucători de la Sepsi

Gigi Becali are şi variante de rezervă dacă va fi refuzat de Nelu Varga. De această dată, de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Potrivit Fanatik.ro, pe lista lui Gigi Becali s-ar afla şi Pavol Safranko, Nicolae Păun şi Branislav Ninaj.

Safranko, 28 de ani, este atacant şi a fost dorit şi în urmă cu un an de Gigi Becali.

Nicolae Păun, 24 de ani, este mijlocaş defensiv şi a fost, de asemenea, dorit în trecut de Gigi Becali.

Branislav Ninaj, 29 de ani, este fundaş central, dar poate juca şi ca mijlocaş defensiv. Este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Sepsi.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferurifcsb 

viewscnt
Articole similare