You are here:

Golgheterul Slovaciei la EURO 2024, doar cuvinte de laudă pentru Nicolae Stanciu, căpitanul României: "Cel mai bun fotbalist din ţara sa"

Golgheterul Slovaciei la EURO 2024, doar cuvinte de laudă pentru Nicolae Stanciu, căpitanul României: "Cel mai bun fotbalist din ţara sa"

EURO

Comentarii

Ivan Schranz, golgheterul Slovaciei la EURO 2024, cu două reuşite, a vorbit despre fostul său coleg de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României, a primit câteva cuvinte de laudă din partea unui fotbalist din tabăra adversă a naţionalei României, la ultima partidă din faza grupelor de la EURO 2024, Slovacia.

Ivan Schranz, unicul marcator al selecţionatei lui Francesco Calzona la acest turneu final, a vorbit în detaliu despre fostul său coleg de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, fotbalist cu reuşite notabile în Cehia, pentru două cluburi de tradiţie din Praga, Sparta şi Slavia.

Ivan Schranz: "Stanciu este un fotbalist emblematic al României, la fel era şi la Slavia"

"Stanciu a fost colegul meu la Slavia, iar acum este un fotbalist emblematic al României. La fel era şi la Slavia. În ultimii ani, este cel mai bun fotbalist din ţara sa, e un jucător faimos. A marcat un gol senzaţional contra Ucrainei, iar aceasta este calitatea sa principală. Va fi dificil să ne apărăm contra lui. Nu trebuie să îi dăm spaţiu şi nu trebuie să îl lăsăm în poziţii de a şuta.

Cum m-am înţeles cu Stanciu? Excelent. Era căpitanul nostru, mă ajuta pe teren, mă punea în situaţii excelente de a marca. Nici până acum nu am reuşit să îl înlocuim în echipă aşa cum se cuvine. Mulţi fani ai Slaviei încă sunt afectaţi de plecarea lui. Sper să nu mă întristeze şi pe mine acum.

România are un joc rapid şi combinativ. A avut o prestaţia excelentă contra Ucrainei, dar şi contra Belgiei, chiar dacă a pierdut. Totuşi, şi noi ne-am arătat calităţile împotriva Belgiei, meci pe care l-am câştigat. Avem trei puncte în grupă, la fel ca toate celelalte adversare, aşa că totul este deschis", a declarat Ivan Schranz, conform sportweb.pravda.sk

Afla mai multe despre: euro 2024nicolae stanciuivan schranzromaniaslovacia 

viewscnt
Articole similare