You are here:

MM Stoica a numit fotbalistul pentru regula U21 la FCSB, în noul sezon: "Este deja o certitudine"

MM Stoica a numit fotbalistul pentru regula U21 la FCSB, în noul sezon: "Este deja o certitudine"

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre fotbalistul care va contribui cel mai probabil la respectarea regulii U21 de către FCSB, în noul sezon.

FCSB este pe cale de a se despărţi de golgheterul echipei din sezonul trecut, Florinel Coman. Campioana României l-a adus în schimb pe Marius Ştefănescu, cel mai valoros fotbalist al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, Mihai Stoica, a vorbit despre jucătorul care poate contribui la respectarea regulii under-21 în Superliga. Este vorba de fotbalistul care a petrecut ultimul sezon la Petrolul Ploieşti, Alexandru Musi (19 ani).

"Musi deja este o certitudine, mai ales dintre jucătorii care respectă regula, regulă pe care... vom vedea ce se va întâmpla.", a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

Oficialul celor de la FCSB a oferit detalii despre un alt fotbalist de la FCSB revenit după un an petrecut la un alt club, sub formă de împrumut, Malcom Edjouma, care a îmbrăcat tricoul celor de la Bari în stagiunea precedentă.

MM Stoica: "Considerăm că suntem bine, suntem acoperiţi pe orice post"

"Edjouma a venit foarte bine, chiar dacă e puţin în urmă cu pregătirea, cred că este un jucător care ne va ajuta mult", a continuat Mihai Stoica.

Despre achiziţii, Mihai Stoica consideră faptul că lotul celor de la FCSB este complet, iar toate poziţiile sunt acoperite.

"Considerăm ca suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiţi pe orice poziţie. În momentul de faţă nu există negocieri, dar există jucători care au clauze care pot să fie achitate", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaalexandru musimm stoica 

viewscnt
Articole similare