You are here:

Belgienii acuză înainte de Slovacia - România, partida decisivă pentru selecţionata "tricoloră": "Meciul ruşinii. Să nu fiţi surprinşi"

Belgienii acuză înainte de Slovacia - România, partida decisivă pentru selecţionata "tricoloră": "Meciul ruşinii. Să nu fiţi surprinşi"

Echipa națională

Comentarii

România înfruntă Slovacia în ultima partidă din faza grupelor de la EURO 2024. În cazul unui egal între cele două echipe, ambele vor avea şanse foarte mari de a se califica în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

România o are ca adversară pe Slovacia, la Frankfurt, în ultimul meci din faza grupelor de la EURO 2024. După un început excelent de campanie, cu o victorie clară obţinută în faţa Ucrainei, selecţionata lui Edward Iordănescu a fost învinsă cu scorul de 2-0 împotriva favoritei grupei E, Belgia, care s-a încurcat în faţa Slovaciei, în prima etapă.

"Tricolorii" pot obţine o clasare pe prima poziţie în grupă, în cazul în care vor invinge Slovacia, iar Belgia nu va câştiga împotriva Ucrainei. Multe voci iau în considerare varianta unui "blat" între România şi Slovacia, inclusiv jurnaliştii unei publicaţii din Belgia.

Belgia înfruntă Ucraina în ultima etapă, în paralel cu meciul României de la Frankfurt, cu Slovacia. Jurnaliştii belgieni susţin că România - Slovacia poate fi un meci fără goluri, în care ambele echipe vor aborda o mentalitate pasivă.

Slovacia - România şi Ucraina - Belgia, partidele decisive din cea mai echilibrată grupă de la EURO

"În paralel cu Ucraina - Belgia, trebuie să aruncăm un ochi şi la ce se întâmplă la Frankfurt, între Slovacia şi România. Poate fi meciul ruşinii. Să nu fiţi surprinşi dacă nu plouă cu goluri! Grupele Campionatului European sunt aproape de final, iar un lucru este cert: patru puncte de pe locul trei sunt suficiente pentru a te califica în optimi din Grupa E.

Acest lucru vine cu implicaţii serioase pentru selecţionata Belgiei, ţinând cont de faptul că Slovacia şi România sunt sigure de optimi în caz de egalitate în meciul direct. În cel mai rău caz, o victorie fie a Belgiei, fie a Ucrainei, ar trimite-o pe respectiva pe primul loc, în timp ce România ar termina a doua, iar Slovacia pe trei", au scris belgienii de la walfoot

Belgienii au continuat şi au vorbit despre cel mai nefast scenariu pentru selecţionata lui Domenico Tedesco, un egal între România şi Slovacia, dar şi o înfrângere a "dracilor roşii" împotriva Ucrainei, concret, eliminarea acestora de la EURO 2024.

"Nu e nevoie să îi întrebăm pe români sau slovaci acest lucru. Nimeni nu va recunoaşte că asta este în mintea tuturor. În acest caz, lucrurile se complică pentru Belgia. Ucraina va risca mai mult pentru a evita ultimul loc. O victorie a Slovaciei ne-ar garanta locul trei. Totuşi, dacă scorul rămâne egal pentru mult timp, iar Ucraina va reuşi să marcheze, ne vom găsi în postura în care trebuie să revenim de pe ultimul loc", au continuat belgienii.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaslovaciabelgiaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare