You are here:

"E semn că jucăm la egal, dacă se întâmplă asta". Indiciul care poate veni chiar înainte de Slovacia - România, la EURO 2024: "L-ai văzut pe vreunul de pe bancă?"

"E semn că jucăm la egal, dacă se întâmplă asta". Indiciul care poate veni chiar înainte de Slovacia - România, la EURO 2024: "L-ai văzut pe vreunul de pe bancă?"

Echipa națională

Comentarii

România se pregăteşte pentru meciul cel mare cu Slovacia, în urma căruia tricolorii pot pătrunde în optimile EURO 2024. Un egal le-ar califica pe ambele şi supăra pe Belgia sau Ucraina, iar discuţiile în jurul remizei au continuat.

"Dacă vor fi multe schimbări este semn că jucăm la egal", în Slovacia - România

Toate echipele din grupa E au câte trei puncte, iar orice punct câştigat de România şi Slovacia le califică în optimile de finală ale EURO 2024. De altfel, cota pentru o remiză a scăzut drastic, iar Basarab Panduru a spus că "se vorbeşte 40 de ani" dacă Slovacia şi România încheie la egalitate

Comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, crede că Edi Iordănescu va urmări egalul cu slovacii, dacă în primul 11 vor fi multe schimbări, ceea ce nu s-a întâmplat în primele două meciuri din Germania. 

"Ce aş schimba în echipa noastră? Dacă pot juca, eu n-aş schimba pe nimeni, chiar cu riscul de a lua galben şi să-i ţină în optimi şi avem vreo trei, patru oameni. Dacă vor fi multe schimbări este semn că jucăm la egal. Joacă 60 de minute, joacă 65, dar eu în formula de start n-aş face schimbări. Ai văzut vreunul de pe bancă intrat pe teren şi să facă mai bine decât un titular? Eu n-am văzut vreunul, poate aşa mi s-a părut mie. Burcă n-a făcut un meci bun cu Belgia", a declarat Bogdan Cosmescu.  

El a comentat şi informaţiile care-l dau pe Florinel Coman titular în faţa lui Valentin Mihăilă pentru meciul calificării. 

"Ţi se pare că Florinel Coman, în conjunctura actuală, poate juca mâine, când ştii că trebuie să semnezi cu ăia? Sunt două milioane de euro, oricine dintre noi ar merge pe jos până în Qatar. Se poate întâmpla să nu te poţi concentra, eu aşa cred. 5 milioane e sumă bună şi pentru FCSB, iar salariul de 2 milioane de euro pe sezon este excepţional, dacă este adevărat salariul. Cred că Joselu va lua mai mulţi bani, 4-5 milioane minimum, dacă vine de la Real Madrid", a mai spus comentatorul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: romania slovaciaromania slovacia euro 2024romania euro 2024 

viewscnt
Articole similare