You are here:

Cotă uluitoare la egal între România şi Slovacia: "Este incredibilă! E aproape imposibil. Se vorbeşte 40 de ani dacă se întâmplă aşa"

Cotă uluitoare la egal între România şi Slovacia: "Este incredibilă! E aproape imposibil. Se vorbeşte 40 de ani dacă se întâmplă aşa"

Echipa națională

Comentarii

Situaţia din grupa E de la EURO 2024, cea în care România este pe primul loc, la egalitate cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, a dus la o cotă neobişnuită pentru ultima etapă. Cota pentru o remiză între România şi Slovacia a scăzut dramatic.

Basarab Panduru, uluit când a văzut ce cotă are remiza între România şi Slovacia

Naţionala a învins Ucraina, scor 3-0, însă România a pierdut cu Belgia, scor 2-0, la EURO 2024. După primele două runde este egalitate de puncte în grupa E, însă tricolorii lui Edi Iordănescu sunt lideri, datorită golaverajului superior. 

Orice punct obţinut în România - Slovacia, în runda a treia a grupelor EURO 2024, le califică pe ambele în optimile de finală, iar cotele la pariuri au suferit modificări drastice. 

Sâmbătă seara, evenimentul România - Slovacia, care se joacă miercuri, de la 19:00, are, la trei case diferite de pariuri, cota 2.00, 2.02, respectiv 2.15 la X. Astfel, dacă în mod normal o remiză variază între 3 - 3.30, acum egalul în acest meci are o cotă care l-a uimit pe Basarab Panduru. 

De altfel, expertul a comentat şi posibilele reacţii dure din partea Belgiei şi Ucrainei, în cazul unei remize între România şi Slovacia. 

"E aproape imposibil să vezi cota asta înaintea unui meci la X, dacă nu e o chestiune... 2.05 nu există! Este o cotă incredibilă. Este aproape imposibil să nu se întâmple ceva de genul ăsta la cota asta. 

Vor urma (n.r. - subiecte de discuţie) dacă facem egal cu Slovacia. Ce să ne asumăm? O să vorbească toată lumea şi peste 40 de ani despre meciul ăsta (n.r. - România - Slovacia), dacă va fi egal", a spus Basarab Panduru, la Prima Sport. 

De altfel, Edi Iordănescu a spus că este pregătit să sacrifice jocul frumos pentru rezultatul calificării cu Slovacia. Selecţionerul a oferit şi primele concluzii după Belgia - România 2-0, la EURO 2024

Astfel, fie se pariază masiv pe X şi atunci casa îşi ia marjă de siguranţă ca să diminueze pierderile, ori se ţine cont de contextul grupei. 

Ucraina este ameninţată cu locul al patrulea în grupa României, întrucât Belgia vrea să lege a doua victorie la turneul final din Germania, runda finală a grupelor. 

Afla mai multe despre: cote romania slovaciacote romania euro 2024basarab pandururomania euro 2024rezultate euro 2024 

viewscnt
Articole similare