You are here:

"Am schimbat un papagal cu alt papagal". Patronul urmărit de greşelile trecutului: "Am schimbat şi un antrenor la pauză"

"Am schimbat un papagal cu alt papagal". Patronul urmărit de greşelile trecutului: "Am schimbat şi un antrenor la pauză"

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Porumboiu, cel care a recunoscut că a investit 40 de milioane de euro în fotbal, şi-a expus greşelile pe care le-a făcut la FC Vaslui. El şi-a reproşat anumite modificări făcute şi a comentat aceste schimbări în stilul caracteristic.

Adrian Porumboiu, drastic: "Am schimbat un papagal cu alt papagal"

Adrian Porumboiu a fost invitat la EuroCast 2024. Dan Udrea a discutat cu fostul arbitru internaţional despre meciurile arbitrate înainte de Revoluţie, relaţia Porumboiu - Crăcunescu, dar şi despre viaţa la 73 de ani. 

Întrebat care a fost cea mai mare greşeală făcută din funcţia de conducător al clubului din Moldovan, Adrian Porumboiu a început cu o glumă, apoi a fost incisiv. 

"Îmi acordaţi două ore de interviu? (n.r. - râde). Am făcut multe, multe, multe de tot, vai de mine. Am greşit la antrenori, am schimbat des, am fost... Am schimbat directorii sportivii, am schimbat un papagal cu alt papagal şi am adus a treia... era să spun cioară, dar nu mai spun nici măcar treaba asta. 

Am făcut greşeli mari şi probabil că ce mi s-a întâmplat am meritat, că n-am luat cele mai bune decizii. De două ori, da (n.r. - a greşit când s-a băgat peste antrenori), tot timpul, nu (n.r - râde)", a declarat Adrian Porumboiu, la EUROCAST 2024. 

Adrian Porumboiu a fost chestionat şi pe seama implicarii sale la nivelul băncii tehnice, iar el a recunoscut că a dorit, iniţial, să se facă antrenor, înainte de a deveni un arbitru important pentru România. 

"Cred că a plecat de la... Visul meu iniţial a fost să mă fac antrenor şi s-a trezit în mine ceva din visul respectiv şi m-am băgat. Atunci când am greşit, mi-am cerut scuze şi au fost două situaţii. În rest, nu. Aveam o relaţie de bun simţ, niciunui antrenor nu i-am pus în pericol personalitatea. 

Am avut discuţii şi cu toţi am ajuns la aceeaşi regulă. Discutam despre meci şi aveam rugămintea să discutăm dacă erau preferinţe la jucători, dar cu decenţă. Nu am intrat vreodată să ţip, să întreb de ce nu se face. Nu! 

Am avut un singur antrenor prin Divizia C, pe care la pauză l-am schimbat (n.r. - râde)", a mai spus Adrian Porumboiu

Afla mai multe despre: adrian porumboiuadrian porumboiu fc vasluiadrian porumboiu investitor fotbal 

viewscnt
Articole similare