You are here:

Ianis Hagi, la FCSB? Răspuns oficial, în mijlocul situaţiei disperate pentru fotbalist: "Sunt de partea lui Gică Hagi"

Ianis Hagi, la FCSB? Răspuns oficial, în mijlocul situaţiei disperate pentru fotbalist: "Sunt de partea lui Gică Hagi"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a fost întrebat direct dacă Ianis Hagi este o variantă pentru campioana României.

Mihai Stoica, întrebat dacă Ianis Hagi se poate transfera la FCSB

Gigi Becali a fost primul care a dezvăluit că-l doreşte pe Ianis Hagi la FCSB, însă gândul că Gică Hagi s-ar putea supăra l-a determinat să refuze tratativele. 

Între timp, Ianis Hagi a oferit o primă reacţie, în mijlocul evenimentelor dificile pe care le întâmpină la Rangers, dar şi după ce Gică Hagi a făcut praf clubul scoţian. 

Cum Ianis Hagi este nevoit să-şi caute un nou club, întrucât Philippe Clement nu se bazează pe el, MM Stoica a fost întrebat dacă mijlocaşul de 25 de ani ar reprezenta o variantă pentru FCSB.

"Nu e... Nu e onorant pentru Ianis Hagi să discut eu despre asta. Chiar deloc. E jucător care trebuie să joace doar în primele cinci campionate din Europa. Sunt de partea lui Gică Hagi, orice ar spune", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

MM Stoica, despre Ianis Hagi: "E şocant. La EURO nu a arătat rău"

Situaţia confuză a tricolorului a fost remarcată şi de Mihai Stoica, mai ales că mijlocaşul a avut o primă parte bună la clubul scoţian, dar şi un Campionatul European, în Germania, unde a fost o piesă importantă pentru Edi Iordănescu. 

"Ce e şocant e că la EURO nu a arătat deloc rău Ianis, dar cu toate astea nu primeşte şanse acolo. Unora le e greu să-l încadreze într-un tipar, poate Clement vrea să joace într-un 4-3-3, nu ştii situaţia de acolo. 

Nu sunt curios să văd campionatul scoţian. Am fost pe Ibrox şi am văzut Old Firm (n.r. - Celtic - Rangers). Mai mult te impresiona când te plimbai, stadionul are multe încăperi, dar nefiind nivelul extraoardinar nu e cine ştie ce (n.r. - derby-ul)", a adăugat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica.  

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare