You are here:

Olimpiu Moruţan pleacă din Turcia şi prinde un transfer de top: „Se întoarce micul geniu român!”

Olimpiu Moruţan pleacă din Turcia şi prinde un transfer de top: „Se întoarce micul geniu român!”

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan are şanse foarte mari să revină în Italia, la Pisa, club din Serie B.

Olimpiu Moruţan revine în Italia! Transfer important pentru internaţionalul român

Mijlocaşul ofensiv al celor de la Ankaragucu a ajuns deja la un acord cu cei de la Pisa, formaţie din eşalonul secund al fotbalului italian, dar în continuare mai sunt aspecte de pus la punct, anunţă gsp.ro.

Concret, cei de la Pisa vor doar să-l împrumute pe Olimpiu Moruţan, cu opţiunea de cumpărare. Totuşi, italienii nu sunt dispuşi să suporte pe cont propriu salariul mijlocaşului român, având în vedere că acesta câştiga un milion de euro net/an la Ankaragucu.

Impresarul Ioan Becali este deja în Italia pentru a negocia toate detaliile, dar transferul are în continuare şanse mari de realizare.

„Într-o mişcare-surpriză, conducerea Sporting Club a decis să definească revenirea la umbra Turnului a unuia dintre cei mai puternici jucători din punct de vedere tehnic văzuţi în ultimii ani: Olimpiu Moruţan.

Micul geniu român, născut în 1999, este în prezent supus unor examene medicale în Italia înainte de a semna contractul care îl va lega de Pisa pentru următorii patru ani. E o mare revenire: Morutan a îmbrăcat tricoul toscanilor în sezonul 2022-2023, în care - mai ales în prima parte - a întrezărit potenţialul unei alte divizii şi a unei lovituri de clasă”, au scris cei de la Pisa Today.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutanpisatransfer 

viewscnt
Articole similare