Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iftime, ofertă de ULTIMĂ ORĂ! Clubul vrea să i-l sufle lui Becali şi a pus banii pe masă

Iftime, ofertă de ULTIMĂ ORĂ! Clubul vrea să i-l sufle lui Becali şi a pus banii pe masă

FC Botoșani

Comentarii

Kevin Boli (31 de ani) are şi alte "admiratoare" în afară de FCSB. Pentru fundaşul central care a semnat recent cu FC Botoşani există o ofertă concretă, "la nivel verbal".

Fost campion al Ligii 1 cu Farul şi de trei ori cu CFR Cluj, Kevin Boli a rămas cu o cotă foarte bună în România. Fundaşul s-a întors recent în ţară, la FC Botoşani, cu care a semnat de o lună, dar poate pleca deja de la echipă.

Kevin Boli, ofertat, dar nu de FCSB! Fundaşul poate pleca de la FC Botoşani după doar o lună de la transfer | EXCLUSIV

Lăsat liber de contract de Samsunspor, Kevin Boli a revenit în Liga 1, la FC Botoşani, echipă cu care a semnat la finalul lunii iulie.

După doar o lună petrecută la echipă, Boli poate pleca. Într-o discuţie în exclusivitate cu Orange Sport, Valeriu Iftime a dezvăluit că are o ofertă pentru fundaşul central. Propunerea de transfer e concretă, făcută la nivel verbal, dar omul de afaceri a spus că nu este suficient pentru ca Boli să plece.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, cel puţin la nivel declarativ, pentru Kevin Boli există o altă ofertă concretă: "Am ofertă, dar nu de la FCSB. Făcută la nivel verbal, nu ceva scris, dar nu este ceea ce ne dorim. Nu mi-a transmis că vrea să plece, aşa cum au făcut-o alţi jucători", a spus Valeriu Iftime, pentru orangesport.ro.

Kevin Boli ar fi dorit chiar de fosta sa echipă, CFR Cluj, care a oferit 100.000 de euro în schimbul serviciilor fundaşului central.

Ajuns la 31 de ani, Boli s-a întors în România la FC Botoşani, ţară în care a înregistrat cele mai mari performanţe ca fotbalist. Gică Hagi l-a transferat din Belgia, de la Mouscron, în 2015, s-a impus instant şi a fost titular în echipa care a câştigat titlul. Apoi, în 2017, Boli a prins un transfer la CFR Cluj, iar Dan Petrescu l-a cerut special în China în 2018, la Guizhou Hengfeng.

S-a întors la CFR Cluj în sezonul 2019/2020 şi a reuşit să câştige încă un titlu cu gruparea din Gruia înainte să plece la Samsunspor.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Kevin Boli în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kevin boliofertavaleriu ifitmefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare