Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi vine greu să cred că nu a fost o strategie”. Un fotbalist din Superligă, suspectat că a încasat un cartonaş roşu cu intenţie | EXCLUSIV

”Îmi vine greu să cred că nu a fost o strategie”. Un fotbalist din Superligă, suspectat că a încasat un cartonaş roşu cu intenţie | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În finalul partidei dintre Universitatea Craiova şi U Cluj, Alex Chipciu (33 de ani) a fost eliminat de centralul Iulian Călin, după ce acesta i-a arătat al doilea cartonaş galben. Fotbalistul ardelenilor a fost suspectat în urma partidei că a dorit să fie trimis la vestiare.

După o victorie impresionantă împotriva FCSB-ului, U Cluj avea să se deplaseze la Craiova, pentru a îi înfrunta pe Mirel Rădoi şi jucătorii săi, iar ardelenii aveau speranţe mari.

Prestaţia reuşită împotriva vicecampioanei a crescut moralul în tabăra ”şepcilor roşii”, dar, în Bănie, aceştia nu au avut nicio şansă de a obţine un rezultat pozitiv.

Fotbaliştii pregătiţi de Eugen Neagoe au fost dominaţi cad-coadă, dar oltenii nu au reuşit să se despindă la două goluri, astfel că, pe final de joc, U Cluj mai avea o şansă.

Însă, în loc de a îşi ajuta echipa să caute egalarea, Alex Chipciu a căutat de unul singur eliminarea. În contextul în care ardelenii aveau nevoie să marcheze, acesta trăgea de timp în prelungiri.

Iniţial, Iulian Călin l-a iertat, dar, când acesta nu s-a supus ordinului arbitrului, acesta i-a arătat al doilea cartonaş galben şi l-a trimis la vestiare.

”Mie îmi vine greu să cred că nu a fost o strategie”

În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a sugerat că Alex Chipciu avea ”strategia” de a fi eliminat acum pentru a fi indisponibil în Cupă, nu împotriva lui FC Argeş.

După primul cartonaş galben încasat în Bănie, acesta era la încă unul de a fi indisponibil, astfel că este suspectat că a ”accelerat” suspendarea.

Mie îmi vine greu să cred că nu a fost o strategie. Chipciu nu pleacă de lângă minge atâta vreme, întârzie jocul, în condiţiile în care echipa lui este în dezavanataj.

Interesul lui, dacă nu exista acest interes, era să plece cât mai repede de acolo. Ca să glumesc, ei au zis <<dacă cu FCSB am rezistat o repriză în inferioritate numerică, nu avem problemă să...>>.

Eu nu îl cred pe Eugen că nu ştia de chestia asta. Dacă ei au spus că mai e un minut jumătate şi ne pregătim de umrătorul meci, poate fi o explicaţie”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare