Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător român, accidentat: ”Este cel mai nou membru al infirmeriei”. Când este aşteptat să revină

Încă un jucător român, accidentat: ”Este cel mai nou membru al infirmeriei”. Când este aşteptat să revină

Stranieri

Comentarii

Un nou jucător român s-a accidentat. Nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile echipei naţionale din Liga Naţiunilor, dar poate fi o lovitură pentru echipa de club la care este legitimat, acolo unde a evoluat doar şapte minute.

Jucătorii români sunt loviţi din ce în ce mai des de probleme medicale în ultimele zile. 

Vlad Chiricheş a fost primul care s-a accidentat. A început din primul minut partida dintre Cremonese şi Lazio, dar a ieşit forţat după mai puţin de o jumătate de oră.

Astfel, fundaşul central a devenit indisponibil pentru meciurile echipei naţionale din această lună. În locul său a fost chemat Bogdan Mitrea.

Următorul a fost Florinel Coman, a cărui prezenţă în lotul României este de asemenea pusă sub semnul întrebării.

După meciul cu Universitatea Craiova, jucătorul FCSB-ului a mărturisit că a acuzat probleme la tendon.

Încă un jucător român, accidentat: ”Este cel mai nou membru al infirmeriei”. Când este aşteptat să revină

Un alt jucător român care a suferit o accidentare este Florin Andone, dar acesta nu a fost convocat de Edi Iordănescu la naţionala ”tricoloră”.

Atacantul de 29 de ani s-a despărţit de Brighton şi a ajuns la UD Las Palmas, actualmente ocupanta locului doi din liga secundă spaniolă, după şase etape.

Andone a jucat doar şapte minute în meciul din etapa a cincea, în victoria cu 1-0 în faţa lui Leganes. A intrat în minutul 83 şi a luat un cartonaş galben în minutul 88.

Totuşi, acesta a devenit indisponibil pentru meciul cu Racing (0-0). Clubul spaniol a anunţat că atacantul român a acuzat o întindere la bicepsul femural stâng, iar perioada de absenţă este estimată la până la trei săptămâni.

”Atacantul român al lui Union Deportiva Las Palmas s-a accidentat vinerea trecută, în meciul cu Leganes, iar clubul a ţinut secretă starea sa fizică până sâmbăta aceasta.

Este o nouă accidentare la echipă, care pare să aibă un blestem cu jucătorii pe care i-a transferat. Sandro Ramirez şi Vitolo nu au debutat încă din cauza accidentărilor, Alvaro Jimenez a lipsit două meciuri, iar Sidnei a rămas pe bancă în meciul cu Andorra din cauza unor probleme fizice.

Acum, Florin Andone este cel mai nou membru al infirmeriei. Atacantul român a suferit o întindere la bicepsul femural stâng, pe care galbenii au anunţat-o sâmbătă, imediat după ce au făcut cunoscut lotul pentru Santander.

Deşi Union Deportiva Las Palmas nu a dat un calendar de recuperare, acest tip de accidentare îl lasă de obicei pe jucătorul afectat în afara terenului între una şi trei săptămâni”, a informat presa locală din Las Palmas.

Florin Andone are 25 de selecţii la naţionala României şi două goluri marcate. Ultima oară când a îmbrăcat tricoul ”tricolor” a fost în octombrie 2019, la un meci cu Norvegia (1-1), din calificările pentru Euro 2020.

Afla mai multe despre: florin andoneechipa nationala 

viewscnt
Articole similare