You are here:

”Incredibil!”. FRF, reacţie după ce imnul României a fost huiduit de kosovari: ”Asta a fost culmea. Ce aveau ei cu noi?”

”Incredibil!”. FRF, reacţie după ce imnul României a fost huiduit de kosovari: ”Asta a fost culmea. Ce aveau ei cu noi?”
Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă (70 de ani), a oferit o reacţie cu privire la episodul în care imnul României a fost huiduit de fanii kosovari din Priştina.

”Asta a fost culmea”. Oficialul FRF nu-şi explică reacţia ostilă a kosovarilor la adresa României

România a debutat cu 3-0 în noul mandat al lui Mircea Lucescu. A fost o victorie impresionantă la Priştina, contra selecţionatei similare a statului Kosovo.

Succesul categoric a fost adus prin golurile lui Dennis Man (40) Răzvan Marin (51, penalty) şi Denis Drăguş (82).

La o zi distanţă, Mihai Stoichiţă s-a arătat extrem de indignat cu privire la faptul că tricolorii au fost primiţi cu ostilitate de kosovari, la Priştina, iar imnul naţional a fost huiduit de un stadion întreg.

În schimb, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a precizat faptul că nu au întâmpinat probleme cu oficialii kosovari la protocolul dinaintea meciului.

”(n.r. v-a deranjat momentul imnului nostru?) Da, foarte mult. Eu nu am auzit în România. Este incredibil, e incredibil, dar mă rog.

(n.r. cum a fost tratată delegaţia României în Kosovo) Nu, nu (n.r. dacă au fost probleme), au stat cu noi, acolo la protocolul pe care îl au ei la Tribuna 1. Totul foarte frumos.

Nu am înţeles în schimb ce s-a întâmplat în teren, intrările alea ale suporterilor pe teren, care erau aplaudate, asta a fost culmea. Ce aveau ei cu noi?”, a declarat Stoichită, conform Prima Sport.

În ciuda lipsei de respect pe care fanii kosovari au manifestat-o la adresa naţionalei României, delegaţia tricoloră a oferit o lecţie de fair-play. La fel ca la EURO 2024, vestiarul României din Priştina a rămas impecabil.

Următorul meci al naţionalei României este cel cu reprezentativa similară a Lituaniei, luni, de la ora 21:45, în Ghencea. Va fi prima partidă pe teren propriu pentru România în noul mandat al lui Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalamihai stoichita 

viewscnt
Articole similare