Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivaylo Petev, discurs neaşteptat după victoria pe final cu FC Voluntari: "Până acum arbitrii ne-au luat 10 puncte"

Ivaylo Petev, discurs neaşteptat după victoria pe final cu FC Voluntari: "Până acum arbitrii ne-au luat 10 puncte"
Comentarii

Ivaylo Petev a vorbit la finalul partidei dintre Universitatea Craiova şi FC Voluntari, meci al etapei a 27-a din Superliga, încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea gazdelor.

Universitatea Craiova s-a impus pe teren propriu în partida cu FC Voluntari cu scorul de 2-1. Baiaram şi Maldonado au marcat pentru gazde, iar Popescu a marcat pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. Maldonado a adus victoria echipei sale cu un gol marcat în minutul 84.

Ivaylo Petev a avut un discurs pozitiv pentru echipa sa, cât şi pentru suporterii prezenţi pe stadion. Tehnicianul bulgar consideră că echipa sa a meritat să obţină cele trei puncte. În schimb, Petev a invocat o problemă care a dezavantajat-o pe Universitatea Craiova, de la instalarea sa pe banca oltenilor, arbitrajul.

Ivaylo Petev: "Arbitrii care nu sunt pregătiţi de acest nivel, să se ducă la divizia a 2-a"

"Vreau să felicit jucătorii noştri, să felicit suporterii noştri, eu cred că noi meritam mai mult să câştigam faţă de adversarii noştri, am jucat o primă repriză foarte solidă, în a doua repriză n-am intrat foarte concentraţi. 

Penalty-ul ne-a făcut să ne gândim şi am avut posibilitatea ca dintr-o faza fixa să obţinem cele 3 puncte. Au fost foarte bune combinaţiile din prima parte, am creat câteva situaţii foarte bune, şi cred că am meritat să luam cele trei puncte.

Eu o spun din nou, am avut situaţii foarte bune, problema la noi este psihica, eu ştiu că jucătorii pot mult mai mult, în următoarele meciuri vom arata asta.

În acest moment am pierdut foarte multe puncte, încă o data o să îmi permit să vorbesc despre arbitrii, până acum cred că ei ne-au luat 8 sau 10 puncte, este un fapt! Nu ştiu din ce motiv se comporta aşa cu echipa noastră, în fiecare meci.

De două ori am spus, aţi fost şi dumneavoastră la meci, nu vreau să intru în detalii, să vă enumăr 5-6 situaţii. Acum două luni am spus ceva, România are arbitrii foarte buni, şi cei care nu sunt pregătiţi de acest nivel să se duca la divizia a 2-a, a 3-a, a 4-a.

(n.r. Dacă sunt calificaţi în play-off) Bineînţeles că nu, prima data trebuie să se recupereze jucătorii pentru că în trei zile avem meci. O să avem un adversar foarte dur, mai ales că este şi gazda, şi noi ieşim să jucam pentru victorie.

(n.r. despre greşelile individuale din defensivă) Noi în fiecare zi lucram să reparam aceste greşeli, şi speram că la un moment dat aceste greşeli o să se oprească." a declarat Ivaylo Petev, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaivaylo petevfc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare