Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joonas Tamm şi-a găsit echipă. Unde va juca fundaşul izgonit de Gigi Becali de la FCSB

Joonas Tamm şi-a găsit echipă. Unde va juca fundaşul izgonit de Gigi Becali de la FCSB

FCSB

Comentarii

Joonas Tamm (31 de ani) nu mai stă fără echipă. Fundaşul central dat afară de Gigi Becali de la FCSB şi-ar fi găsit un nou angajament.

Joonas Tamm şi-a găsit echipă. Unde va juca fundaşul izgonit de Gigi Becali de la FCSB

Joonas Tamm şi-a găsit echipă după despărţirea de FCSB. Fundaşul central estonian este pe cale să semneze cu Botev Plovdiv, formaţie din prima ligă din Bulgaria.

Acesta a fost unul dintre jucătorii de care Gigi Becali a ales să se despartă după sezonul precedent, unul în care FCSB a ratat din nou titlul.

Rămas liber de contract, Tamm a rămas în atenţia celorlate echipe din Superligă, dar se pare că acesta va ajunge mai la sud, în Bulgaria, aşa cum anunţă presa din ţara vecină.

Apărătorul ar fi ajuns deja la Plovdiv,  pentru a efectua vizita medicală, şi urmează să semneze contractul în zilele următoare.

”Gigantul din Estonia întăreşte defensiva lui Botev Plovdiv. Născut în 1992, Tamm are 1.92m şi a jucat ultima oară la FCSB. Contractul său a expirat şi nu a mai fost prelungit, astfel că soseşte din postura de jucător liber la Botev”, notează bulgarii de la dsport.bg.

În vârstă de 31 de ani, Joonas Tamm a fost om de bază la FCSB în sezonul trecut. A jucat 44 de meciuri şi a marcat patru goluri.

Nu a mai fost păstrat în lotul roş-albaştrilor întrucât, aflându-se la final de contract, nu a acceptat condiţiile impuse de Gigi Becali, astfel că înţelegerea nu i-a mai fost prelungită.

Mihai Stoica: ”Rapid şi CFR s-au interesat pentru Tamm”

”(n.r. Rapid, interesată de Joonas Tamm?) Ştiu că a fost interesată, dar Tamm are pretenţii salariale foarte mari.

Ştiu că şi CFR s-a interesat. Rapid nu ştiu sigur, dar aşa am înţeles. Are pretenţii foarte mari salariale Tamm”, declara Mihai Stoica, la Orange Sport, în urmă cu o lună.

Afla mai multe despre: fcsbjoonas tammgigi becali 

viewscnt
Articole similare