Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care vine din vară la FCSB. Este cotat la 650.000, evoluează în străinătate şi are 26 de ani

Jucătorul care vine din vară la FCSB. Este cotat la 650.000, evoluează în străinătate şi are 26 de ani

FCSB

Comentarii

Un jucător care evoluează în Turcia îşi pregăteşte bagajele pentru a veni la FCSB.

Valentin Gheorghe este ca şi revenit la FCSB. Jucătorul de bandă n-a avut evoluţii prea bune la Umraniyespor şi turcii nu vor activa clauza pentru un transfer definitiv.

În vârstă de 26 de ani, Vali Gheorghe a plecat în Turcia sub formă de împrumut, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Vali Gheorghe revine din vară la FCSB

Mijlocaş stânga de meserie, Valentin Gheorhe a fost împrumutat în vara trecută la Umraniyespor, cu opţiune pentru un transfer definitiv în valoare de 600.000 de euro.

Însă sunt şanse foarte mari ca jucătorul în vârstă de 26 de ani să revină la FCSB.

Umraniyespor  este pe locul 18 în Turcia şi se află la 6 puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare, cu 6 etape înainte de finalul campionatului.

Astfel, şefii echipei din Istanbul vor încerca, probabil, să scape de jucătorii cu contracte mari şi nici nu vor dori să plătească 600.000 de euro pentru transferul lui Vali Gheorghe.

În plus, mijlocaşul FCSB-ului nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Vali Gheorghe a avut un început bun de sezon, dar şi-a pierdut pe parcurs forma.

Până acum a adunat 24 de apariţii, însă are în total doar 1.036 de minute. Doar în 9 partide a fost titular şi în 4 a fost integralist (de două ori în Cupa Turciei).

În tot acest timp a marcat doar două goluri şi a reuşit un assist.

Vali Gheorghe, după ce a plecat de la FCSB: ”Mi-am dorit să plec la o echipă unde să mă simt important”

Valentin Gheorghe a fost transferat de FCSB în septembrie 2021, de la Astra, contra a 250.000 de euro.

Mijlocaşul de bandă a avut evoluţii foarte apreciate la FCSB, pentru care a strâns 29 de apariţii, 7 goluri şi 3 assist-uri.

Însă, în ciuda cifrelor bune, a fost lăsat de multe ori pe bancă şi introdus în repriza a doua.

După ce s-a transferat la Umraniyespor, Vali Gheorghe a afirmat că şi-a dorit să plece la o echipă unde să primească mai multă atenţie şi mai multe şanse:

”Am avut evoluţii bune la FCSB şi mi-am dorit să plec la o echipă unde să mă simt important şi să joc mai mult. Am simţit că pot mai mult după acel meci cu Chindia, când am întors scorul, iar eu am marcat de două ori.

Apoi n-am jucat! Dar nu-s supărat deloc pe ei. Ba chiar a fost o experienţă frumoasă acolo”, a spus Vali Gheorghe, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: valentin gheorghe 

viewscnt
Articole similare