Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp, avertisment pentru Darwin Nunez, înainte de duelul cu Manchester City: ”Sper că nu se compară cu Erling Haaland”. Răspunsul atacantului uruguayan

Jurgen Klopp, avertisment pentru Darwin Nunez, înainte de duelul cu Manchester City: ”Sper că nu se compară cu Erling Haaland”. Răspunsul atacantului uruguayan

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp (55 de ani) se pregăteşte de duelul de mare intensitate cu Manchester City, iar în conferinţa de presă premergătoare partidei a vorbit şi despre Darwin Nunez (23 de ani), jucător cumpărat de Liverpool în vară pentru o sumă uriaşă.

Liverpool şi Manchester City se vor întâlni duminică, de la ora 18:30, în capul de afiş al rundei cu numărul 14 din Premier League.

Jurgen Klopp, avertisment pentru Darwin Nunez, înainte de duelul cu Manchester City: ”Sper că nu se compară cu Erling Haaland”

În conferinţa de presă premergătoare duelului de pe Anfield Road, Jurgen Klopp a discutat pe larg despre Darwin Nunez, jucător cumpărat de ”cormorani” pentru o sumă ce poate ajunge la 100 de milioane de euro, dacă sunt atinse anumite bonusuri stipulate în contract.

Totuşi, atacantul de 23 de ani nu s-a ridicat la nivelul aşteptat de suporteri. Klopp a precizat că acesta ar fi marcat mai multe goluri dacă ar fi jucat la Manchester City şi l-a atenţionat că nu trebuie să se compare cu ”robotul” Erling Haaland.

”Daţi-mi voie să vă spun un lucru. Cred că Darwin Nunez ar fi marcat ceva mai multe goluri sezonul acesta dacă ar fi jucat pentru Manchester City.

Trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi să îl punem de mai multe ori în situaţii de gol. Sper că nu se află într-un punct în care se compară cu Erling Haaland.

Sper că nu se gândeşte la asta. Eu nu văd acest lucru. Vrem să scăpăm de situaţia actuală şi acesta este singurul lucru care ne îngrijorează în momentul de faţă”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit talksport.com.

La rândul său, Darwin Nunez a avut câteva cuvinte pentru managerul său, despre care a afirmat că nu înţelege tot timpul discursurile acestuia din cauza accentului pe care îl are germanul.

”Sincer, adevărul este că nu înţeleg nimic din ce spune atunci când ţine discursuri. Bineînţeles, îmi întreb colegii să văd ce a spus, dar cred că este foarte limpede în legătură cu stilul de joc.

Ne cere să facem lucruri simple, să nu ne fie frică să jucăm, să avem încredere şi să punem presiune atunci când pierdem mingea. Asta ne cere întotdeauna, este foarte clar”, a declarat Darwin Nunez, citat de Mirror.

Liverpool are un început dezastruos în campionat şi se află pe locul 11, cu zece puncte acumulate în opt meciuri jucate. Campioana Manchester City este a doua clasată, cu 23 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Arsenal.

Afla mai multe despre: kloppliverpoolnunez 

viewscnt
Articole similare