Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a ales pe următorul antrenor de la Universitatea Craiova, dintre două nume "grele": "Zic că pe el" | EXCLUSIV

L-a ales pe următorul antrenor de la Universitatea Craiova, dintre două nume "grele": "Zic că pe el" | EXCLUSIV
Comentarii

Au apărut primele informaţii conform cărora postul lui Ivaylo Petev ar fi ameninţat la Universitatea Craiova, deşi antrenorul s-a bucurat de încrederea acţionarului Mihai Rotaru. Fostul fundaş al echipei din Oltenia, Florin Gardoş, l-a ales pe înlocuitorul potrivit al bulgarului.

Laurenţiu Reghecampf sau Constantin Gâlcă la Universitatea Craiova?

Entuziasmul în tabăra Universităţii Craiova a durat doar câteva zile. După 2-1 cu CFR Cluj şi 2-1 cu Rapid, în primele două etape din play-off, Universitatea Craiova a pierdut cu FCSB, iar liderul s-a distanţat la 10 puncte de CFR Cluj şi echipa din Bănie. 

La scurt timp au apărut informaţii despre posibila plecare a lui Ivaylo Petev, dar şi zvonuri privind instalarea lui Laurenţiu Reghecampf sau Constantin Gâlcă. 

Florin Gardoş a analizat care ar fi varianta potrivită, iar Gâlcă, cel care a adus ultimul titlu al FCSB, a fost eliminat de pe listă de fostul fundaş. 

"Eu zic că pe Reghe, mai ales că Gâlcă n-a mai fost de mult în Liga 1, chiar dacă a avut la un moment dat o perioadă foarte bună şi a prins experienţă în straintate. Mai degrabă Reghe. 

Gâlcă n-a mai fost de mult în Liga 1. L-am avut puţin timp pe Gâlcă (n.r. - la FCSB), chiar înainte să plec în Anglia (n.r. - la Southampton). Este un om extraordinar şi un om bun, puţin cam bun pentru un vestiar cum sunt la noi, la echipele care se bat la titlu, unde trebuie să fii mai ferm. El e mai occidental, se potriveşte mai bine într-un campionat din vest", a declarat Florin Gardoş, pentru Orange Sport. 

Fostul fotbalist s-ar fi aşteptat ca echipa din Bănie să fie echipa care să-i pună probleme liderului FCSB, în acest campionat. 

"La Craiova, spre deosebire de CFR şi Rapid, la Rapid e o situaţie cumva nouă... La Craiova a fost stabilitate, au avut şi lot bun anul astă. Cred că Craiova trebuia să fie cea mai importantă contracandidată pentru FCSB", a mai spus fostul fundaş de la FCSB şi Universitatea Craiova, Florin Gardoş, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai rotaruivaylo petevlaurentiu reghecampfconstantin galcaantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare