Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Deja sună a văicăreală". Andrei Nicolescu s-a săturat de veştile rele de la Dinamo şi a făcut un apel | EXCLUSIV

"Deja sună a văicăreală". Andrei Nicolescu s-a săturat de veştile rele de la Dinamo şi a făcut un apel | EXCLUSIV
Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a comentat tentativa eşuată a clubului de elimina suspendarea terenului propriu. Conducătorul a sunat adunarea, într-o mare de veşti rele pentru "câini".

Apelurile dinspre Dinamo şi UTA, respinse la Comisia de Recurs

Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins apelurile grupărilor Dinamo şi UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplină privind suspendările de la meciul direct din 8 martie.

Conform deciziei Comisiei de Disciplină din 27 martie, echipele Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct.

Andrei Nicolescu cere mobilizare pentru finalul campionatului

Administratorul special al lui Dinamo a comentat dezamăgit decizia şi a cerut echipei concentrare pentru etapele rămase din Superliga. 

"Ce ar mai fi de comentat? E o decizie definitivă, iar dacă aşa văd comisiile această chestiune nu mai e nimic de comentat, decât să strângem rândurile şi să fim puternici. Altceva ce putem face? Dacă ei au considerat că asta e cea mai bună măsură asta să nu lase spectatori în tribună... 

Orice am spune acum sau de-a lungul timpului deja sună a văicăreală. Suntem deja după multe situaţii în care tot timpul se întâmplă ceva. Trebuie s-o scoatem la capăt. Orice meci e esenţial, inclusiv minutul 93 este esenţial (n.r. - minutul în care Tănasă a marcat pentru Oţelul - Dinamo 1-0, în Superliga). 

Să învăţăm din lecţia primită aseară şi săptămâna trecută, iar minutul 93 poate fi diferenţa între a trece hopul sau a nu trece", a declarat Andrei Nicolescu, pentru Orange Sport. 

În play-out, Dinamo Bucureşti este ultima, cu 16 puncte. 

Afla mai multe despre: andrei nicolescuandrei nicolescu dinamosuspendare teren dinamo 

viewscnt
Articole similare