Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-am înjurat!” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit şi s-a ciondănit cu antrenorul: ”Mă provoca” | EXCLUSIV

”L-am înjurat!” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit şi s-a ciondănit cu antrenorul: ”Mă provoca” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş a dezvăluit care a fost cea mai dificilă perioadă din cariera sa. În 2018, fostul fundaş a fost împrumutat de Southampton la Universitaea Craiova, ulterior fiind transferat definitiv de clubul patronat de Mihai Rotaru. Deşi, la acel moment Gardoş a văzut revenirea în ţară drept un restart pentru cariera sa, lucrurile nu au mers în direcţia dorită de jucător, în mare din cauza relaţiei tensionate cu antrenorul Devis Mangia.

Invitat la SportCast cu Sile, un podcast OrangeSport realizat de Silviu Tudor Samuilă, Florin Gardoş a povestit cu lux de amănunte motivele pentru care nu a reuşit să se impună la Universitatea Craiova.

În 2018, oltenii erau antrenaţi de Devis Mangia, tehnician care a fost implicat în 2023 într-un scandal sexual ce a făcut încojurul Europei. Gardoş a dezvăluit că Mangia i-ar fi spus că se va baza pe serviciile sale dacă semnează cu Universitatea Craiova, însă lucrurile nu au stat deloc aşa. 

Fostul campion al României cu FCSB a clacat după mai multe meciuri în care nu a prins lotul şi l-a înjurat pe Mangia, chiar înaintea unui meci cu FCSB. Între cei doi nu a mai fost cale de întors, iar Gardoş a semnat cu Poli Iaşi, după ce devenise o certitudine că nu mai are şanse să prindă minute în Bănie.

Nu a mai suportat umilinţele lui Mangia şi a clacat: ”L-am înjurat! Forţa nota”

”Eu nu am înţeles un lucru. În momentul în care am decis să vin, mi-a spus la telefon (n.r. Mangia) că are nevoie de mine. Am venit la echipă, mi-a spus că nu sunt pregătit, clar, nu eram pregătit, dar nu înţeleg de ce m-a ţinut cinci meciuri în tribună. Problema mea era că mă lua în lot, dar nu prindeam lotul de 18. Dacă tu vrei să mă aduci la formă bună, dă-mi un program suplimentar să revin în parametri. 

Am început foarte rău din punctul ăsta de vedere. La un meci am plecat. Era al patrulea meci la care am stat cu echipa la hotel, dar nu am prins echipa, am stat în tribună. M-am dus în vestiar, mi-am luat lucrurile şi am plecat. Eram nemulţumit şi simţeam că mă provoacă, poate era doar în mintea mea, habar n-am.

După asta, s-a întâmplat iarăşi. Am plecat de pe bancă înaintea să fie gata meciul. Am pornit cu stângul în relaţia cu el. Dacă eram copil şi nu aveam 15-20 de antrenori până la el cu care să nu mă cert cu niciunul, aş fi zis că sunt eu mic şi prost, dar nu era în regulă.

Până la urmă am ajuns la punctul culminat în care l-am înjurat la o şedinţă, chiar înaintea unui meci cu FCSB, în care aş fi vrut să demonstrez, să joc. La fel, a citit lotul şi eram primul sub listă. Asta după ce am făcut egal cu Hermannstadt. Stai puţin frate! Îl tot băga pe Donkor. OK, nu am nimic cu băiatul, e ambiţios, dar tot forţa nota”, a spus Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: florin gardoşfcsbuniversitatea craiovadevis mangia 

viewscnt
Articole similare