Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au ajuns ”blestemele” lui Bani! Balgiu s-a despărţit de CSA Steaua, dar a rămas în Liga 2. Cu cine a semnat

L-au ajuns ”blestemele” lui Bani! Balgiu s-a despărţit de CSA Steaua, dar a rămas în Liga 2. Cu cine a semnat

Liga 2

Comentarii

Cristian Balgiu este noul jucător al lui FC Argeş. Mijlocaşul central a evoluat în sezonul trecut pentru Steaua, echipă alături de care a terminat pe locul doi în Liga 2.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului piteştean.

”FC Argeş l-a transferat de la Steaua pe Cristian Marian Balgiu. Noul jucător al Argeşului a început fotbalul la Concordia Chiajna, echipă pentru care a şi debutat în prima divizie. Pe 15 martie 2013, Balgiu îl schimba pe Coşereanu în min. 81, în înfrângerea cu 2-0 împotriva Astrei Giurgiu.

Mijlocaşul central a mai jucat de-a lungul carierei la echipe ca CS Afumaţi, ASA Târgu Mureş, Academica Clinceni, Juventus Bucureşti, Turris Turnu Măgurele, Gloria Buzău şi Universitatea Cluj. Pentru echipa din Crâng a fost titular incontestabil pe poziţia sa. În cei doi ani petrecuţi la Gloria Buzău, el a bifat 41 de jocuri, reuşind să înscrie două goluri şi să ofere patru pase decisive. A fost om de bază şi la Universitatea Cluj în sezonul în care aceştia au promovat în Superligă, îmbrăcând tricoul alb-negru în 25 de rânduri.

În sezonul trecut a jucat pentru Steaua în Liga a 2-a, reuşind să termine pe locul 2. După cum ştiţi, din cauza problemelor juridice, militarii nu au putut promova. A bifat 24 de meciuri, 12 ca integralist şi 12 din postura de rezervă, reuşind să marcheze un gol”, a notat argesfc.ro.

Balgiu este cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro.

"Balgiule, cum poţi spune aşa ceva? O să rămâneţi toată viaţa în ”B”. CSA Steaua e o clonă

În urmă cu o lună, Balgiu a intrat în conflict cu Ahmed Bani după Dinamo 3-0 Steaua. Fostul fotbalist al ”militarilor” i-a transmis lui Bani că ”vor rămâne în Liga 2” (n.r. Dinamo), la care mijlocaşul câinilor a avut o reacţie vehementă. Într-un final, Dinamo a reuşit promovarea în Superligă, în urma barajului cu FC Argeş.

"Dinamo joacă fotbal şampanie, mergem foarte bine, pregătim foarte bine meciurile, suntem o echipă fantastică. Sunt buni şi cei de la Steaua, dar noi am fost superiori. Tu nu ai ce să vorbeşti, Balgiule, că rămâneţi toată viaţa în Divizia B. Clona de CSA. Gata, revenim în direct? (n.r. Balgiu a trecut acum şi ţi-a spus că o să rămâneţi toată viaţa acolo) Da, ei nu au drept de promovare, ei rămân acolo şi dacă se desfiinţează, cum poate să spună aşa ceva despre Dinamo? Pentru mine, CSA Steaua este o clonă, nu este Steaua, nu e posibil aşa ceva, să-şi vadă de ale lor", a declarat Ahmed Bani, după Dinamo 3-0 Steaua.

 

Afla mai multe despre: steauadinamo,  

viewscnt
Articole similare