Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, dezvăluiri incredibile despre ultimul mandat la UTA. ”Am primit două salarii în cinci luni. Ne-am plătit singuri chiriile”

Laszlo Balint, dezvăluiri incredibile despre ultimul mandat la UTA. ”Am primit două salarii în cinci luni. Ne-am plătit singuri chiriile”

Superliga

Comentarii

Laszlo Balint a vorbit despre al doilea său mandat de antrenor al UTA-ei. În luna aprilie a acestui an, Balint a fost demis de conducerea ”Bătrânei Doamne”, iar în locul său a fost numit Mircea Rednic.

Laszlo Balint a fost demis cu două zile înainte de semifinala Cupei României dintre ”U” Cluj şi UTA. Într-un interviu acordat pentru SPTFM, ”Gyuszi” a dat cărţile pe faţă şi a acuzat conducerea clubului de lipsă de profesionalism.

Laszlo Balint, dezvăluiri incredibile despre ultimul mandat la UTA. ”Am primit două salarii în cinci luni. Ne-am plătit singuri chiriile”

”Aici e o discuţie, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că luni mi s-a spus că există încredere totală în staff şi că mergem la club pentru semifinala Cupei, cu un singur scop, calificarea în finală, şi la ora 8 fără 10 am fost înştiinţat că echipa are alt antrenor. Sunt lucruri care nu se fac în fotbalul profesionist, dar trecând peste aspectul ăsta, eu am acceptat absolut tot.

Am spus <<Banii pe care i-am muncit, nimic mai mult. Ştiu că nu aveţi acum, treceţi acolo, puneţi o dată la care dvs. credeţi că mi-i puteţi da>>. Au pus sfârşitul lunii mai. În momentul în care am văzut că s-a depăşit, nu am fost sunat, nu mi-a trimis nimeni un mesaj cu jumătate de cuvânt: <<Avem nişte probleme, aşteaptă-ne două săptămâni, o lună, două>>. Nimeni nu mi-a trimis un mesaj şi atunci am zis să o fac eu. Am trimis notificare oficială cu avocatul meu, să atenţionez clubul că a întârziat. Nu vreau să ajungem la memoriu. Nici pe cale oficială nu a spus nimeni din club nimic, aveam pretenţia, nu ştiu, că am o anumită relaţie cu cei din club.

Absolut nimeni nu m-a sunat, nici pe mine, nici pe băieţii din satff-ul meu. Asta în condiţiile în care eu cu băieţii din staff am luat două salarii în cinci luni şi ne-am plătit chiriile din banii noştri. Eu n-am ieşit niciodată să zic că-s probleme cu banii. Pe lângă asta, în luna ianuarie, când s-a achitat salariul pe noiembrie la echipă, staff-ul a fost singurul care nu a fost plătit din tot clubul, au fost plătiţi inclusiv maseurii, absolut toată lumea. În momentul în care am sesizat, ne-au spus că a fost o greşeală de contabilitate. Mi s-a părut puţin penibilă poziţia în care am fost puşi noi, dar am trecut peste pentru că am vrut să ajut clubul”, a declarat Laszlo Balint pentru SPTFM.ro.

În al doilea mandat ca antrenor al UTA-ei, Laszlo Balint 22 de meciuri, a înregistrat şase victorii, şase egaluri şi 10 înfrângeri. ”Gyuszi” a fost demis pe data de 25 aprilie, zi în care Mircea Rednic a fost prezentat oficial de ”Bătrâna Doamnă”.

UTA s-a salvat de la retrogradare în urma unui baraj cu Gloria Buzău.

 

Afla mai multe despre: utalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare