Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi a făcut marele anunţ în privinţa lui Ciobotariu. ”Regret să o spun...”

Laszlo Dioszegi a făcut marele anunţ în privinţa lui Ciobotariu. ”Regret să o spun...”

Rapid

Comentarii

Laszlo Dioszegi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după meciul cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 0-0.

După ce a pierdut meciul de Cupă de la Hunedoara contra Corvinului, patronul lui Sepsi a organizat o şedinţă, în care i-a trasat un ultimatum lui Liviu Ciobotariu, conform căruia tehnicianul trebuia să obţină patru puncte din ”dubla” cu Rapid şi Petrolul pentru a continua pe banca grupării covăsnene.

Acest lucru nu s-a întâmplat, dar cu toate acestea, Laszlo Dioszegi a observat o creştere de formă în jocul lui Sepsi şi a decis că fostul component al ”Generaţiei de Aur” este omul potrivit pentru a resuscita clubul din Sfântu Gheorghe. 

Laszlo Dioszegi merge pe continuitate. ”Liviu Ciobotariu rămâne!”

”Ştiu că toată lumea aşteaptă marele anunţ, dar regret că trebuie să spun că, dacă am început, continuăm împreună. S-a văzut ceva încă de săptămâna trecută în vestiar. S-a văzut încă de la meciul trecut cu Petrolul.

Antrenorul nu poate să intre pe teren să marcheze. Astăzi am ratat 6-7 ocazii mari şi este normal să mergem împreună pe acest drum. Eu cred că această echipă va produce multe surprize plăcute. Dacă nu vom intra în play-off anul acesta, cu siguranţă ne vom lupta pentru locurile 7-8.

Am avut o sumedenie de ocazii în prima repriză. Am văzut azi o dăruire extraordinară. Am fost mai buni decât Rapid. Eu consider că dacă schimbăm antrenorul din lună în lună nu vom ajunge nicăieri. Cred că odată cu acest meci se va termina coşmarul.

(n.r. despre şedinţa de la finalul meciului cu Corvinul) Am vrut să trezec pe toată lumea, dar şi atunci am zis că ăsta nu a fost un ultimatum. Eu am încredere că ne vom reveni. La fiecare etapă se poate schimba antrenorul. Cel mai important este că văd unitatea grupului în vestiar, ceea ce nu mai văzusem de mult timp”, a spus Laszlo Dioszegi, după meciul cu Rapid.

În următoarea etapă, Sepsi se va deplasa pe terenul lui FCU Craiova 1948.

 

 

Afla mai multe despre: sepsirapidsuperligă 

viewscnt
Articole similare